- 16 Eylül 2020
- 353
- 426
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde soyadım gül bir gün kızım olurda ne isim koycam çok merak ediyorum bu postu takip edeyimBaşka isimlere açığım lütfen yardımcı olur musunuz?
Büyük Kızımın adi Ecrin Nisa soyadımız Gül
ALLAHIM isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip et
Neden pişman oldunuz anlamnda sordum niye kızdınız:)Nasıl neden? Dünyada bu isim kombinasyonlarının çoğunlukta oldugunu dusunmuyorum da ondan
erva ebrarBaşka isimlere açığım lütfen yardımcı olur musunuz?
BEN SADECE EYLÜLE OY VERDİM AMA ÇOCUKLARIN İSİMLERİNİN BENZER OLMASINI SEVMİYORUM ÇOK KARIŞTIRILIYOR ÇÜNKÜ BELİNAY ÇOK HOŞUMA GİDİYORUyumlu olsun istiyorsanız seçenekler arasında en uygunu Eylül Sena
Neden pişman oldunuz anlamnda sordum niye kızdınız:)
Ben de ole bi isim koycaktım eşm karşı çıktı:))ismiyle yasasınlarrrr hepsiiKızmadım yahu neden kızayım oglanın ısmı babasından da bı parca tasıyo ya o anlamda bı mıktar pısmanım dedım, keske daha ozgun bı ısım koysaymısım
Amın hepımızın evlatları ınsallahBen de ole bi isim koycaktım eşm karşı çıktı:))ismiyle yasasınlarrrr hepsii
bence öykü çok güzel bir isim hatta ben de kızıma duru ısmını koyacagım gecende biri öykü duru koymus yaa bu da çok güzel dıye düşünmustum♂Başka isimlere açığım lütfen yardımcı olur musunuz?