Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden:)) bunu ben de düşünmüştüm ama öykü koydum.sena da cok gusel ama cok yakın tanıdıgımızda vardı bu isim. Bu seceneklerın hepsını biz de dusunmustuk konu sahibi. Eylulu de cok yakınımız koydu vazgectık .Kızlarımın ısmını yazmak ısterdım ama malum ifşa durumu var, öykü güzel, ben oğlumun ısmını babasının ılk ıkı hecesı ve benım ısmımın ılk ıkı hecesını alarak koymustum, pısman mıyım dersen ehh bi miktar
Eylul sena pek uyumlu degil benim kizimin adi Eylül naz bunuda dusunun benceAblasına fonetik olarak uyumlu olması için Eylül Sena diyorum. Adıyla yaşasın inşallah
Bir ismin sonuna Naz/Nur eklemek eskimedi mi ya?Eylul sena pek uyumlu degil benim kizimin adi Eylül naz bunuda dusunun bence
Genelde nur olur naz pek yokturBir ismin sonuna Naz/Nur eklemek eskimedi mi ya?
Benim kızım da eylülBaşka isimlere açığım lütfen yardımcı olur musunuz?
Büyük Kızımın adi Ecrin Nisa soyadımız Gül
ALLAHIM isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip et
Nasıl neden? Dünyada bu isim kombinasyonlarının çoğunlukta oldugunu dusunmuyorum da ondanNeden:)) bunu ben de düşünmüştüm ama öykü koydum.sena da cok gusel ama cok yakın tanıdıgımızda vardı bu isim. Bu seceneklerın hepsını biz de dusunmustuk konu sahibi. Eylulu de cok yakınımız koydu vazgectık .
Adel yada AdenBaşka isimlere açığım lütfen yardımcı olur musunuz?
Zeynep 5 haftalık hamileyim kızım olursa Zeynep koyucam adınıBaşka isimlere açığım lütfen yardımcı olur musunuz?
zeynep,ela,izel aylin,asya,Başka isimlere açığım lütfen yardımcı olur musunuz?
Nisan da doğacağı için nisan olabilir nisa olabilir belki. Arya güzel , asya güzel piraye ismini de çok severim.Başka isimlere açığım lütfen yardımcı olur musunuz?