- 4 Ekim 2012
- 16.142
- 31.515
Nasıl etkiliyor iki isimli olmak psikolojiyi?Psikoloji açısından kesin ve net 2 isim koymayın. Onun dışında hepsi güzel ,sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl etkiliyor iki isimli olmak psikolojiyi?Psikoloji açısından kesin ve net 2 isim koymayın. Onun dışında hepsi güzel ,sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Rima: ceylan yavrusu demek ben çok beğeniyorum kızım olursa koyucam inşallahBaşka isimlere açığım lütfen yardımcı olur musunuz?
Büyük Kızımın adi Ecrin Nisa soyadımız Gül
ALLAHIM isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip et
Ecmel düşünebilirsin canımBaşka isimlere açığım lütfen yardımcı olur musunuz?
Çocuğu yetistiris tarzınız çok önemli....Benim kızım iki isimle hayet uyumlu gayet söylüyorlar söylüyor...Nasıl etkiliyor iki isimli olmak psikolojiyi?
Kova olarak bak olaya sena şimşek parıltısı parıltı demek eylül parıltısı yada eylül pariltisi gibi dusundum... ne dersinSena bir hoş geldi şu an
Merhaba ELİZ , ESLİM , ERVABaşka isimlere açığım lütfen yardımcı olur musunuz?
Hem diğer kızınızın adına da uygun oluyor belki bir fikir olmuş olurMerhaba ELİZ , ESLİM , ERVA
İki isim tercih etmeyin bence.. oyumu Eylül den yana kullandım.. ama kızım olsaydı güneş ismini koyacaktimBaşka isimlere açığım lütfen yardımcı olur musunuz?
Büyük Kızınızın ismine uyan öykü sena. Hayırlı olsun.Başka isimlere açığım lütfen yardımcı olur musunuz?
Her iki ismin ayrı ayrı söylenmesi ve birde iki ismin bir arada söylenmesiyle beraber çocuk 3 farklı kişilik geliştirir.Nasıl etkiliyor iki isimli olmak psikolojiyi?
Büyük kızımın adı narin eslem küçüğünün adı esmaBaşka isimlere açığım lütfen yardımcı olur musunuz?
Ya ben tek isim taraftarıyımÇocuğu yetistiris tarzınız çok önemli....Benim kızım iki isimle hayet uyumlu gayet söylüyorlar söylüyor...
Kova olarak bak olaya sena şimşek parıltısı parıltı demek eylül parıltısı yada eylül pariltisi gibi dusundum... ne dersin
Eylül Rana anlamını bilmiyom ama bi duada geçiyor Asiye TümraBaşka isimlere açığım lütfen yardımcı olur musunuz?
Canım rana gördü eşim rüyasında netten bakınca kurbağa demejEylül Rana anlamını bilmiyom ama bi duada geçiyor Asiye Tümra