• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
Turkcell Kullanıyorum Benn. Çook Memnunumm. En Kaliteli GSM operatoru diye düşünüyorum ben..:16:

Avea memnunum ama

1.si müşteri hizmetlerine bağlanmak için dakikalarca beklemekten nefret ediyorum.
2.si gizli numaralara kapalı olduğu halde neden halen gizli numaralardan aranılıyor halen çözmüş değilim:26::26:

merhaba kızlar.. ben vodafone kullanıcısıyım ve memnun değilim hatta değiştircem yakın zamanda.
çnkü 500 dakika olan bedava konşma dakkamı aşıyorum ve bunun mesajı bana günler sonra geliyor her ay buna itiraz ediyorum ve ücretimden düşülüyor.ancak şöylede bi sorun var mesela 90 tl geldi bu ay faturam itirazım kabul edildi 35 tl düşülmesine karar verildi ama bana sen 90 ı öde bidahaki ayından düşücez dediler bunada itiraz ettim bakalım ne oplcak
ayrıca müşteri temsilcileri çok bilgisiz birinin evet dediğine diğeri hayır dio bir anladım gitti ne oluyor yahu :)

avea memnun:) zaten bu aralarda bedava dakka dağıtmış tanıdığım bütün avealılara bende dahil, iyi yeaa.

Turkcell kullanıyorum ama çokta memnun değilim.
Standart paket fiyatı sabit falan filan diyorlar ama faturayı bir şekilde kabartmayı başarıyorlar.

avea :21::21: memnunum zırt pırt aramasa mesaj atmasa daha iyi olurdu tabi :1:

Daha önce Avea lıydım. Kendileri şehrin göbeğinde çekmez.

Şuan Vodafone memnunum.

avea kullanıyorum ve çok memnunum. tek sıkıntım amfilerin alt sıralarında çekmemesi :/

ben avealıyım ama hem iyi hem de ... mesela 250 bal paket yapıyorum ama 250 dk.tam konuştuğumu düşünmüyorum.çünkü 50 dk.kaldı diye mesaj geliyor 20 dk. daha konuşmadan bitiyor:44:

sizin önerebilceğiniz bir tarifesi var mıdır? mobilden öğrenciden genç avealıya geçtim tekrar nasıl döneblirim?

Back
X