Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
Avea kullanıyorum faturam önceden sadece her yöne 1000 dakikam vardı 35 Tl geliyordu . .
Aradım aveayı hattımı kapatmak istiyorum dedim . . heryöne 500 dakika avealılara 1000 dalkika 4 Gb İnternet 25 lira oldu :ssz:

Sizlere tavsiyem faturanız çok geliyor ise bu taktiği uygulayın :emir_bebek: Hattımı kapatmak istiyorum çok fazla faturam geliyor diyince etekleri tutuşuyor :51:

Vodafone - Memnunum dedim memnun sayılırım mesajlaşması iyi, konuşma dk.sında biraz problem oluyor onda da ceparan diye bir kampanya var o iyi :)

Bende vodafone kullanıyorum ama memnun değilm.
Yok şu vergisi bu vergisi illah ettirdiler.
En iyisi başka hat çıkarsınlar kimse hiçbirinden memnun değil.:1:
Bimcell nasıl acaba kullanan varmı??:9:

Bende vodafone kullanıyorum ama memnun değilm.
Yok şu vergisi bu vergisi illah ettirdiler.
En iyisi başka hat çıkarsınlar kimse hiçbirinden memnun değil.:1:
Bimcell nasıl acaba kullanan varmı??:9:

Annem kullanıyor gayet güzel 10 tl'ye 250 dakika zaten aweanın ürnü awea çeken heryerde bimcellde çekiyor.

Tek bir kez o hataya düştüm ,neyseki çabuk toparladım:)Turkcell'den asla vazgeçmem:)

vodafone kullanıyorum ehh işte diyebilirim en azından çekim gücü yerinde avea nında kampanyaları güzel oluyo ucuz yani ama çekmiyo:52: bimcell çıkmış annem kullanıyo çok ucuz gerçekten bide pttcell çıkmış:52: o nasıl bişeydir anlamadım

Arkadaşlar merhaba ... Turkcell de suan faturalı olarak kullanmıs oldugunuz ve memnun kaldıgınız bır paket var mı ?
Internet paketı konusma paketı vs bılgı verırsenız sevınırım...Taahhutum bıtmıs benım yenı bır paket almam gerekıyor ne onerırsınız ?

Aveaydim ama çekmiyodu :19: Voda geçtim bende bakalım şimdilik memnunum

Back
X