Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketHangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?
vodafone kullanıyorum.kampanyaları tarifeleri güzel ama çekmiyo işte..reklamı da var ya metroda çekmiyormuş orda çekmiyormuş burda çekmiyormuş bilmem neymiş yalan çekmiyo işte metroda çekmiyo hadi onu anladık kalabalıkta çekiyo die reklam yapıolar hiçbirinin aslı yok vodafone kullanıyorum ama en iisi turkcell o da pahalı işte işimize gelmiyo
avea öğretmen hattı kullanıyorum ama pek bi avantajı kalmadı öğretmen hattı kullananların sayısı azaldı sadece annemler şehir dışında olduğu için onlarla sınırsız konuşabilmek güzel ama farklı bir iki kişiyi arayınca fatura kabarıyo da kabarıyo
Ayrıca avea kapsama alanının çok geniş olduğunu söylüyor yazları didime gidiyoruz bizim evin içinde civarındsa çekmiyo konuşmak için sitenin ön tarafındaki çöplüklere gitmek gerekiyo Duyurulurrrr
Turkcell/Memnunum .. bir sorunum oldugunda musterı hızmetlerı bana cok yardımcı olluyor ve tarifeleri cok bu yuzden memnunum :) Sms ve konusma paketlerı guzel Bazen hediye de veriyor ooh .