Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
avea kullanıyorum hiç memnun değilim.. adamlar online işlemlerden kredi kartı ile 25 tl yükleme yapmış olmama rağmen yükleme yapmadı üstelik 20 güne yakındır oyalıyor en sonunda yapmışız kullanmışsınız dediler.. ki benim zaten tarifem var 23 tl düşüyor tarife yenilenmedi lira olmadığından adamlar hediye göndermişiz diye dalga geçiyor tüketici haklarına şikayet edeceğim bayram sonrası inşallah bi sonuç alırım ardından operatörü değiştireceğim.. :34:

Vodafone telefonun ceksede bi konusablsem internete grebilsem.bi msjim iletlse memnun olabilirim paketm guzel amatlfnum cekmyo yaaa :(

Kullanım oranında Avea Vodafone'nun önüne geçmiş ama memnuniyetsizlik te ciddi oradan önde

öğrenciyken avea kullanıyordum ozamanın şartlarına göre iyi sayılırdı fiyat bakımından tabi:1:çekmiyordu o ayrı mesele:31:

iş hayatına başladığımdan beri turkcell kullanıyorum tarifeleri pahalı ama harika çekiyor:34:

Bu anket devam ediyor bilginize : )

ben avea kullanıyorum. 10 yıldır. memnun sayılmam ama değiştirmeye eriniyorum bide çok fazla yenilikleri takip eden biri değilim. yalnız geçen bir deneme yaptık hatta video çekmeyi dahi düşündük ama araya iş girdi kaldı. bizim köyümüz dere içinde kalıyo o yüzden cep telefonları çekmez.evimizin hemen yanında küçük bir yokuş var orda vodafone çekiyor, diğerleri ancak baya baya tepeye ( 15 dk yürümeniz lazım) çıkınca çekiyor. (hatta orada da su deposunun üzerine çıkmanız gerekiyor). çekim kalitesi açısından durum bu:68:

Son düzenleme:
Back
X