Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
türksel kullanıyorum, güya her yöne ve aylık 59 tl, ama ne hikmetse aman aman kullanmama rağmen 100 tl den aşağı gelmiyor...:CADIARZU

Son düzenleme:
Vodafone kullanıyorum aslında genel olarak memnun sayılırım bir de şu konuşurken dakikası dolmadan kesilmese çok daha memnun olucam

Avea kamu 657 kullanıyorum hç de memnun değilim ayda 657 dakika her yöne avealılarla sınırsız diye geçtim hiçde 35 lira gelmiyor geçen ay 37.50 geldi.Ayrıntılı faturada bütün konuşmalarım 0 dakika görünüyor anlamadım gitti.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

avea fenercell kullanıorum ve gayet memnunum.fenercelllilerle 1907 dk bedava diğer operatörlerler dk.sı 20 krş.tavsiye ediyorum.

ben vodafone kullanıyorum çok çok memnunum aylık 35 tl ailemde öyle sınırsız limitsiz çok güzel :)zemuszemus

türksel kulanıyorum memnun değilim indirimi yok çok pahalı
ikinci hattım avea personel hattı çok memnunum

turkcell kullanıyorum 10 senedir ! ! !
hangi tarifeye gecersem geceyim gelen yüksek faturadan dolayı turkcell'den memnun degilim ! ! !
cekim gücü var diye vazgecilmez fakat müşterisini yolunacak kaz olarak görüyor ! ! !

turkcell kullanıyorum, şu anki tarifelerimden memnunum, tabii daha ucuz olsa keşke ama...

20 tl verip 100 tl alınan hizmetten yararlanıyorum. zaten süper tarifedeyim 5 dk 50 kuruş. bu şekilde 10 kuruşa geliyor.

ayrıca diğer cep indirimi var, 30 günde bir yüklediğim için, diğer operatörlerle de 5 dakikası 40-50 kuruş arası bir şey.

vodafone 1 numara derimm.. turkcell kadar pahalı değil ve avea gibi değil. heryerde çekiyo yani. tarifleride iyi seviyorum ben.:lepi:

vadafon sınırsız 55 tarifesindeyim ve çok memnunum 3 liraya da alıyorum 50 mesajlık bi paket
maksimimum 60 liraya dilediğim gibi konuşuyorum
yıllardır değiştirmeden kullanırım vadafonu

En çok oyu 'turkcell memnunum' almış.
Turkcelli olup da memnun olmak ilginç geldi :1:

Canım fiyat konusunda biraz tuzlu diyenler oluyor,haklısın...

Ama kullanılan paketi aşmadığın sürece gayet makul bir fiyatta paketleri mevcut. yerimseniben

Aşınca, kat ve kat fatura dökümü geliyor buna şahit oldum. :1no2:

Ama kapsama açısından; hele de benim gibi yurt içi-yurt dışı sık seyahat eden birisi olarak son derece memnunum. yerimseniben

Biraz arz-talep-ihtiyaç meselesi nihayetinde...

Avea Kıbrısta bile kullanılmıyor...

Eşimin ki avea; bazen yurt içi gezilere gittiğimizde çekmiyor.

Bu yüzden genel anlamda Turkcell.den memnunum. :içelim:

turkcell kamu tarifesndeyım 1200 dk 35 tl..her ay da sabit gelıo dıkkat edıorum gecmemeye ufak tefek sorunlar dısında da bi sorun yasamadım..

vodafondan memnunum italyanlar iyiki varsınız sayenizde çok mutlu mesutum!yaşasın liberal ekonomi!

Back
X