Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
kendimi bildim bileli vodafone kullanıyorum çokta memenunum

buarada ben vodafone cep avantaj kullanıyodumm..kesinlikle tavsiye etmemmmm..çünkü;
nekadar dakika kullandığımı müşteri hizmetlerinden öğrenemiyorum.bi avea veya turkcell kadar olamıyolar sanırım..sadece %80 konuşma hakkınız kaldı veya %100 tamamlandı diye geliyor ama %80 hakkımı kullandıktan 48 saat sonra o msj geliyor. %100 tamamlandı msjı geldikten sonra kullanmayı bırakmama rağmen normalde 55 lira gelmesi gereken faturam 2 aydır 90 lira geldi ve hattımı iptal ettirdim..

Turkcell kullanıyorum memnunum tarifemde bizbize kamucell eşimle ücretsiz görüşüyoruz haftada 2 gün de bedava kampanyam var

turkcell
ama pek memnun olduğum söylenemez
sanırım vodafone a geçicez eşimle birlikte...

Yaklaşık 6 yıldır avea kullanıyorum.Memnundum taki turkcell cazip bir kampanya ortaya atıncaya kadar..Heryöne 300 dk 29 tl dediler 3 ay kullandım süremi aşmadıgım halde 41,48 ve 51 tl olmak üzere 3 fatura ödedim.Şimdi tekrar avea nın 19 luk tarifesine gectim cok rahatım sürem yetiyor .Avea dan cok memnunum..

Bu arada kendim ne kullandığımı söylememişim, ama oyumu kullanmıştım.
Şaşkın insan, sanki oyunu görüyor insanlar :1:
Telefon kullanmaya ilk turkcell ile başladım, benim hem yollarım hem sözlerim hem de konuşan gözlerim vardı :roflol:
Fakat çalışan bir insan olunca gördüm ki sürekli kontör almak, kontörün bitince hop diye ortada kalmak hiç hoş olmuyor,
Alternatif olsun diye avea hepsibir faturalıya geçtim, hepsibir olayı çok hoşuma gitti fakat faturalı olayı hiç hoşuma gitmedi ohaoldumsmile
Telefonu kullansam da kullanmasam da para ödemek hiç mantıklı gelmedi.
Birgün telefonumu içindeki 2 hattıyla birlikte kaybettim.
Sebebim oldu, ikisinden de kurtuldum, aveadan vodafone'a geçtim, bir taşla birsürü kuş oldu.
Hem fatura derdinden kurtuldum, hem geçiş yaptığım için 6 ay sadece 5 TL yükleyerek 1500 dk sahibi oldum, hem 6 aydan sonra her yöne en uygun tarifeden konuşuyorum.
Üstüne üstlük kontör yükleme derdim olmasın diye AloKontör ile otomatik öedeme talimatı verdiğim için 6 ayda 30 TL'lik bonusum birikmiş.
Geçen aylarda onu yüklediler, o ay hiç yükleme yapmadan her yöne 30 TL'lik yani 5 saatlik konuşma hakkım oldu. zemuszemus
Özetle memnunum, daha iyisi varsa söyleyin geçeyim aklinialirimsmile

tabiki vodafone kullanıyorum, reklamlarındada dediği gibi gerçektende fark var :))
bedava denilse başka yere kımıldamam. kontörlü hat ve cebine göre tarifesi.. sonrası heryöne 10 dakikası 50 kuruş. :) aç - kapa değil, uzun uzun konuşuyorum :) heryöne konuşuyorum.. herkese tavsiye ederim :) :teytey:

Son düzenleme:
turkcell kullanıyorum.memnunu.her yerde çekiyor a.s

İlk günden beri Turkcell kullanıyorum.Memnunum
Çevremdekilerin de çoğu Turkcell kullanıyor
Hiç değiştirmeyi düşünmedim a.s.

walla eşimle önceden avea kullanıoduk.evlendikten sonra hatları kapattırdık.hat kapalı olduğu halde hala borç yüklüolar.geçenlerde tebligat göndermişler onuda camiye bırakmışlar.komşu çöpte bulup getirdi.rezillik resmen.1 ay içinde ödersek %90 ind.yapcaklarmış.soyguncu bunlar yaa.tüktici haklarına da mail attım ama sonuç yok.bakalım nolcak.aveadan uzak durun arkadaşlar.yine kötünün iyisi turkcell.

turkcell den aveaya geçtim
turkcell de 120 dakika sadece ev -iş telefonlarıyla turkcell hattınaydı tarifem 22,50 tl ödüyorduk

avea da 150 dakika her yöne 16 tl ödüyoruz ...memnunum şimdiye kadar çekmediği yere denk gelmedim

Back
X