Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
turcell de kapsama sorunu!!! yaşadığım için AVEA ya yatay geçiş:)) yaptımm
valla şimdi her yeri kapsıyor hattım sorun yok yanii
aveaaaaa

Turkcell ve vodafone kullanıyorum ve turkcellden memnunum vodafone ise değilim kalite farkı var,vodefone da konuşurken ses kalitesi kötü ama turkcell öyle değil.

Ben 5 yıldır avea öğretmen hattı kullanıyorum.ailem uzakta olduğundan ben çok memnunum...değiştirmeyide düşünmüyorum.

aVEA KURUM HATTI KULLANIYORUM
memnunum avea içi tarife değişikliği yaptım tüm kamu sınırsız diğer hatlara 300 dk bedava 25 tl ;;)
ayrıca vodafone hattımda var bazı arkadaşlara katılıyorum ses kalitesi daha düşük ;;)

evet oyladım.Avea kullanmaktaydım ama artık telefonumu feshettim.ÖZGÜRÜM....
Hayatıma zaten mecburiyetten dolayı girmişti ve hiç sevmemiştim.Şimdi o mecburiyetim bitti aslında kullanmıyorum ama aveanın hakkını da yememek lazım diye düşündüm...

turkcell memnunum

vodafone da kullandım avea da kullandım ama turkcellden vazgeçemiyorum
ailem akrabalarım herkeste turkcell li o yüzden sıkıntı yok, çekmeyen bir yerde görmedim
artık güzel kampanyaları da var turkcellin o yüzden hep turkcell :)

turkcell liyim.numaramı hiç taşımadım.memnunum....

Son düzenleme:
Vodafone - çok memnunuz,,Eşimle Turkcellden vodafone geçtik, turkcelle neler çekmiştik, hiçbir zaman tarifeye uygun ücret gelmemişti, hep daha fazlası. İlk önce mutlaka eksik bilgi veriyorlar, fatura gelince şaşırıp arıyorsun ve tarifede açıklamadıkları ayrıntıyla karşılaştık. Ve eşim yıllardı Turkcell fanatiğiydi, Vodafone geçtik özgürce konuşuyoruz ve her yerde de çekiyor.. Bulgaristan sınırında mağara gezisine gittik, oldukça yüksek olmasına rağmen önünde çok net bir şekilde çekiyordu.. Bu yüzden yaşasın VODAFONE diyoruz.. Ve özgürce konuşuyoruz, bankalar,ev telleri, vodafonelular ile sınırsız konuşuyoruz. Diğer opretorlere de 750 dakika.. E bu da kaç saat eder, yeter canıııım :)))

aveamobil öğrenciiyim bana yeteli bi tarife sms paketim 30 tl yüklememde gelen bedavam arandıkca kazanımla yeterli benim için

Turkcell ve avea kullanıyorum.. Turkcell den memnunum ama avea hicbiryerde cekmiyor sürekli kapanıyor ve deli oluyorummmmmmmmmmm

Back
X