• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
'99 yılından beri Turkcell kullanıyorum. 532'nin ayrıcalığını yaşamak harika, sabah 6 akşam 6... İyi ki varsın Turkcell. Gözümü yumuncaya kadar 532'ye devam.

avea kullanıyorum cok memnun degılım ama napalım tum aılem avealı bence en uygunu vodafone hem tarıfe acısından hemde guzel cekıyor

avea kullanıyorum memnunum 5000 sms beni kurtarıyor çekmeme sorunu yaşamıyorum fakat diğer numaram vodafone ondan memnun değilim iş için mecbur kullanıyorum

tarife önemli ama ben pendikde oturuyorum vodafonda aveyeda düzgün cekmiyor başim derde olsa alo diyemiyorum cek,cekde eeeee

slm bu iteden bişey alamıyorum yenşyim daha bi kusur işlersem özür dilerim arkdaşlar polikistik over hastası olup hamiş kaln varmı lütfen bilginiz varsa bana özel msj olarak rica etsem gönderseniz sevinirim hayırlı günler

Turkcell kullanıyorum. Memnun değilim çünkü belirli bir paket alıyorum onun üzerine +15 tl fazla geliyor fatura. Üstelik fatura kesiminde dakikalarım bile bitmemiş oluyor. Mesaj zaten ayda en fazla 7-8 kere çekerim. Fatura detayına bakıyosunuz herşey kılıfına uygun. Ben anlamıyorum bi türlü. Her ayda oturup fatura inceleyemiyorum.

turkcell de kullanıyorum vodafone da
yine de en iyisi vodafone smsleri falan oluyor
turkcell fazla çekmiyor burda
vodafone iyi ya:))

bir süre turkcell faturalı kullandım fatura baya kabarık geliyodu,kontöre geçtim yinede pahalı geldi.uzun zamandır avealı faturalı kullanıcısıyım çokta memnunum.heryerde çekiyo,kalabalık bir aileyiz herkezin hattı avea faturalı.olumunekankayizsmilehihoyyyt

Dünyanın en pahalı iletişimi bizde neyinden memlun kalalım ki?

sonuna kadar sana katılıyorum ..........
dünyanın hiçbir yerinde yok böyle kazıklamaca!!!!!
yurt dışından yeni geldiğimde(yaklaşık 8 ay önce) telefonumu turkselden aktif hale geçirdim ve başka hatta kullanamıyorum , zaten çokda mecbur olmadıkca kullanmıyorum , açıkcası yurtdışındaki fiyatları bilince insanın zoruna gidiyor ...
ben ev gibisi yok diyorum......

Back
X