Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
Turkcell kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Faturalar acaip kazık geliyor. 10 dk konuşmaya 50 TL ödenirmi ?

Turkcell kullanıyordum yıllardır çokta memnundum ta ki cep telefonumdan interneti kullanmaya başlayana kadar
Faturam öyle bir kabardı ki bir kaç ay dayanabildim ve Vodafone'a taşıdım hattımı
Turkcell kadar kaliteli değil çekim gücünde de internet hızında da ama en azından faturam çok çok daha az geliyor
Turkcellde 150den aşağı fatura ödemezdim şimdi 30u geçmiyor :lepi:

hem vodofone hem avea kullanıyorum
avea msj yönünden cok ii oluyor genelde 2 ayda bi 20 tl falan yüklüyrm
vodofonede yıllardır kullandıgım hattım oldugundan memnunum ögrenci tarifesi ama eski ögrenci tarifesi
konusma yönünden cok iyi ve uzun yıllardır kullandıgım için dakka falan verdikleride oluyor

Dönem dönem hepsini kullanmak zorunda kaldım.Avea'nın sabit hatlar için olan kampanyasına abone oldum.Sabrımı denedim 1 aymış onu gördüm.Şebeke sorunu çözülemediğinden konuşmadığım hatta 1 sene kapatamadığımdan para ödedim.Vodafone kullandım eşimle flört zamanı 5dk 1 kontör fena değildi sık aralıklarla kapanmasını saymazsak.Ama bu dönemler herzaman turkcellim vardı.Şuan kullandığım tarife ile sabit ve heryönü arayarak kesintisiz konuşuyorum faturamda süprizle karşılaşmıyorum ve çok memnunum.Önemli olan tarifeyi seçebilmek

hem turkcell hem vodafon kullanıyorum...turkcell çok iyi her yerde çekiyor doğru ama müşterisini en çok kazıklayanda turkcell....bi kere işe yarar bi kampanyası yok hep dalavereli kampanyalar...ama vodafonun kampansı yıllardır aynı ve net...10 dk.40 kuruş ayrıca msj hakkı var...artık her yerdede çekiyor bana göre

vodafone kullanıyorum memnunum. ama türkcelle geçmeyı dusunuyorum coğunluk onu kullandığı ıcın aramıyorlar benım aramamı beklıyorlar...

Bende dönem dönem hapsini kullandım denedim. Vodofone benim için en ideali.Çokta memnunum..

Turkcelldeyim çok memnunum en azından ödediğim paralar kardelenlere gidiyor en zazından onlara yardım sağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…