Turkcell kullanıyordum yıllardır çokta memnundum ta ki cep telefonumdan interneti kullanmaya başlayana kadar
Faturam öyle bir kabardı ki bir kaç ay dayanabildim ve Vodafone'a taşıdım hattımı
Turkcell kadar kaliteli değil çekim gücünde de internet hızında da ama en azından faturam çok çok daha az geliyor
Turkcellde 150den aşağı fatura ödemezdim şimdi 30u geçmiyor :lepi:
hem vodofone hem avea kullanıyorum
avea msj yönünden cok ii oluyor genelde 2 ayda bi 20 tl falan yüklüyrm
vodofonede yıllardır kullandıgım hattım oldugundan memnunum ögrenci tarifesi ama eski ögrenci tarifesi
konusma yönünden cok iyi ve uzun yıllardır kullandıgım için dakka falan verdikleride oluyor
Dönem dönem hepsini kullanmak zorunda kaldım.Avea'nın sabit hatlar için olan kampanyasına abone oldum.Sabrımı denedim 1 aymış onu gördüm.Şebeke sorunu çözülemediğinden konuşmadığım hatta 1 sene kapatamadığımdan para ödedim.Vodafone kullandım eşimle flört zamanı 5dk 1 kontör fena değildi sık aralıklarla kapanmasını saymazsak.Ama bu dönemler herzaman turkcellim vardı.Şuan kullandığım tarife ile sabit ve heryönü arayarak kesintisiz konuşuyorum faturamda süprizle karşılaşmıyorum ve çok memnunum.Önemli olan tarifeyi seçebilmek
hem turkcell hem vodafon kullanıyorum...turkcell çok iyi her yerde çekiyor doğru ama müşterisini en çok kazıklayanda turkcell....bi kere işe yarar bi kampanyası yok hep dalavereli kampanyalar...ama vodafonun kampansı yıllardır aynı ve net...10 dk.40 kuruş ayrıca msj hakkı var...artık her yerdede çekiyor bana göre