Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.387
En iyi cevaplar
2
69.489
1.623
101
Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hadi bakalim sonuclari merak ediyorum ...

hem turkcell hem avea kullanıorum

vallaaaa turkcellden memnun sayılırım aveadan hiç memnun deilim çoğu yerde çekmioo 10 dk 5okrş diolarrrr ama hat anında kesilioooo 10 dk konuşamıosun 2 kere 50 krş gidiooo aman aslında hiç bi gsmi kullanmayacaksınnn hepsiii birbirinden berbatttt ama mecburuz işte turkcellde kötünn iyisiiiii benim fikrim böleee kazennn

limon mu neydi benim ayda 400 küsür dk. konuşma 59 TL.. şimdi Alo 120 ye geçtim. ayda 240 dk. 35 TL.. ortalama bu kadar konuşuyorum zaten.. Önümüzdeki ay bakalım ne olacak...

Sevgilimleee konuştuğum için bu tarz tarifeler az geliooo bize yhaaa boshayallersmile

uzun süredir avea kullanıyorum memnunum ufak tefek sorunlardan başka öemli bi sorun yaşamadım

Vodafone kullanıyorum 2 aydır.
Sahil kesiminde oturduğumdan mıdır bilinmez doğru düzgün çekmiyor çok sıkıntı yaşıyorum..

11 yıldır vodafone( telsim) liyim.. çok memnunum.. arada türkcell ve avea hatta aldım ama tekrar ilk göz ağrım vodafone ile devam ediyorum.. çekimle ilgilikesinlikle beni zorda bırakmadı.. faturamda hep makul geliyor ki konuşmaya doymayan biriyim:>)

Son düzenleme:
vodafone kullanıyorum ama mesaj gönderirken ve konuşurken sorun yaşıyoruz bazen..
turkcell düşünüyoruz 2-3 ay sonra falan..

avea kullanıyorum çok memnunum çekmeme durumuyla hiç karşılaşmadım, bi ara vodofone almıştım tabi o zamanlar telsimdi 7 yıl falan olmuştur. evin içinde çekmiyodu balkona çıkıyodum karda kışda yanlış anlamayın ankaranın göbeğinde apartman dairesinin üst katlarında oturan biriyim.

turkcell ve avea kullanıyorum.
turkcell'den memnun değilim ama çevremde çok turkcelli var diye kullanıyorum
aveadan memnunum 20 tl yükleyince 40 tl hediye geliyo (kat kat kazan kampanyası sanırım) ama onun da tek sorunu o 40 tl'den ne kadar kaldığını göstermiyor. belki de kafalarına göre düşürüyorlardır :)

bende turksell genç tarifeliyim 6 yıldır aynı hattı kullanıyorum bi kere hediye kontür tl gelmedi kardeşim 1 senedir kullanıyor geçen günü doğum günü diye 1 günlük konuşma sms bedavaydı ah şans ah

Avea nın her yöne 190 dakika paketi var arkadaşlar 20 tl veriyorsunuz her ay konuş konuş bitmiyor en azından Türkcelden iyidir ben Türkcelle başa çıkamadım çünkü aradığım herkez Türkcelli değil.Türkcel dışındakileri arasanız katlanarak köntürler 2 dakikada sıfırlanıyor:)
Aveayı tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…