Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
Avea(öğretmen hattı) kullanıyorum memnunum. Problem olmadı şimdiye kadar

Son düzenleme:
2 hat kullanıyorum...Turkcell den memnunum ...Ama vodafone dan memnun değilim sınırsız paket kullandığım halde sınırsız konuşamıyorum çoğu yerde çekmiyor....

turkcell kullanıcısıyyım ve çok memnunum.hatta 6 yıldır kıbrıstayım ve burdada turkcell kullanıyorum.gerek kıbrısta gerek türkiyede nezaman farklı gsm oparatörlerine geçmeyi denediysem memnun kalmadım.iyiki turkcell var....

Turkcell!!!:lepi:
11 yıldan beri hem de..
Çok çok memnunum..
Evliyken kocacım Avea verdiydi,onu da kullandım bir ara..:CüvCüv:
Boşanma davası açmadan önce sim kartı geri verdim kendisine..
Yine Turkcell hep Turkcell!!
Bir defa bilem telefon numaramı değiştirmedim ben!hihoyyyt

turkcell kullanıyorum..
1 kontürlü hattım var; genç tarife üzerinden .. 10 dk si 40 krs :) kolay kolay da kesilmiyo hat. ayrıca 10 tl ye her yöne 5000 sms var.. en çok da sms kullanıyorum zaten..
1de faturalı hattım var : kampanya varmış. ayda 5 tl ye her yöne 120 dk :)

işte böyle... gayet memnunum turkcellden :)

1998 YILINDAN BU YANA TURKCELL DEYİM, MEMNUNUM, STAR PAKETİ KULLANIYORUM, AYLIK 79 TL YE SINIRSIZ, HİÇ SORUN YAŞAMADIM. SEVGİLER
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Turkcell den kontürlüyken memnun deildim.Faturalıya geçtim çok memnunum.Türkcellin çekim gücü:)

Avea kullanıyorum ama memnun değilim. Bir çok yerde çekmiyor. Telsim kullanıyordum. Aveaya geçmiştim. Bilmiyorum gittiği yere kadar çokta bunaltırsa birde turkseli denerim.

Avea kullanıyorum kampanyaları çok güzel fakat heryerde çekmemesi beni bazen çileden çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…