Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketHangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?
Avea kullaniorum. Zaten cevremdeki ailem esim dostum hep avea oldugundan avea onlar degistirse bende degistiririm :) benim gibi uzunca ailesiyle gorusenler icin iyi tarifenin adini bilmiorum ama 1000 dk avea , 1000 sms heryone, 1gb internet 19 tl faturasiz. Turkcellde ucuz faturasiz uzun dakka olsa gecerdim daha iyi cekiyo cunku..
Avea memnunum fakat internetinde çok sıkıntı var. Şehir merkezinde bile çekmiyor. Ona bir çözüm getirirlerse çok güzel olur çünkü paketleri çok ucuz. Genel olarak memnunum
Vodafone, hiç memnun değilim... Müşteri hizmetlerini beğenmedim...Benim tarih 39 Tl'likti ama genelde çok çok fazla ödüyorum, 600 dk. Var onu aşmışım da falan filan, öyle tlf elinden düşürmeyen biri değilim 39 nasıl 100 civarı oluyor anlamadım, Vodafone'nu kullanmak istemiyorum avea'da evde çekmiyor, napıcağımı şaşırdım...