Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketHangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?
Avea konturluyum cok memnunum cekme problemi bugune kadar hic yasamadim annem arnavutkoy tarafinda yaşıyor fakat. Sunu soliyim ogrenciyim boyle zenginlik gormedim cok ucuza her ay dk sms net yapıyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
avea'da ücra yerlerde çekme sorunu dışında hiçbir sorun yaşamıyorum. ücra diyebileceğim yerlere de yılda birkaç defa gidiyorum zaten ama yine de bu önemli bir özellik olduğu için memnun değilim diyerek nankörlük de etmiş oluyor muyum acaba diye düşünmeden edemedim şimdi
Turkcell i Turkiye de iken Vinn icin kullaniyordum, oldukca memnundum. Maillerime hemen donus yapiyorlardi, her seyden onemlidir musteri memnuniyeti. Telefon hatti olarak Turkiye de de Almanya da da vodafone kullaniyorum, beklentimin altinda bir operatör ama kullaniyorum.
Aveanın tarifeleri iyi ama müşteri hizmetleri çok çok kötü... Kişiye göre muamele ettiklerine şahit oldum. Mesela bir arkadaş aradı bir sıkıntıdan bahsetti ve hattı kapattıracağını belirtti, hemen tarifesi üzerinden %50 indirim teklif ettiler. Şimdi benimle aynı olan tarifeyi %50 indirimli kullanıyor. :/
iki hat kullanıyorum..turkcell faturada o kadar sorun yaptıki en sonunda vodafon hattı aldım..turcellden beni arıyorlar ben araycağım zaman vodafone kullanıyorum..çokta memnunum.turkcell e çok selamlar burdan okuyorlarsa