• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
Avea ama çok memnunum. Zamanında Avea Prime tarifesini yakaladım 6000 dk. 6 GB internet ve sınırsız SMS 120 TL bu bolluğa iyi bence :)

Vodafone genel olarak memnunum ama Ankaranın bile bazı yerlerinde çekmiyor.Gerçi bu sorun bütün operatörlerde vardır.

avea kullanıyorum hiç memnun değilim lanet okuyorum her gün başıma olmadık işler açtılar adam gibi çekmiyor üstelik soyguncular ..ha diyeceksiniz ne diye hala kullanıyorsun taahhütüm var maalesef

Türkcell'de, Vodafone da , Avea da kullandim. Türkcell'in Kalitesinden çok memnundum. Lakin çok pahalı yahu paketleri vs ... Vodafone da Çekim problemi var benim oturduğum yerde memnun kalmadim. Şuan Avea Kullaniyorum memnunum hem kopukluk vs yok hem paketleri vs gayet bütçeme uygun :)

yılllardır avea çok da memnunum şimdi türk telekom olduk da sevmedim ben bu ismi gitti.

Vodafonee biraz tuzlu geliyor türk telekom'a göre ama kaliteli kaç senedir pişman olmadık

Turkcell in kalitesi belli ama Vodafone da aradaki farki kapattı. Ayrıca turkcell e gore daha ekonomik

Back
X