Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
Turkcell kullanıyorum. Memnunum.
Geçen yıl vodafone aldım. Ama konuşmanın ortasında hat birden kesiliyordu. Ben de o hattı attım.

Taşındığımız evde çekmiyor cam kenarlarında konuşuyorum.Üstelik hediye dakikalarda çabucak nasıl oluyorsa bitiyor

Vodafone cok memnunum.kesinliklede baska operatore gecmeyi dusunmuyorum.cunku bir tarife cikarttiklarinda kampanya fiyati neyse o fiyattan daha yuksek bir ft odemedim.

Avea kullanıyorum fakat memnun değilim

Avea kullanıyorum fakat memnun değilim

vodafone kullanıyorum tarifeleri falan çok güzel ama şunu belirtmek isterim ki vodafone hakikaten cekmiyor şehir içinde oturuyoruz telefonla konusurken sürekli ses kesiliyor

avea kullanıyorum her yöne 500 dakika 1000 sms ve 1 gb internet aylık 20 lira yüklüyorum faturasız üstelik çekimide gayet iyi antalyada yaşıyorum

bende aynen bu tarifedeyim fiyati cok uygunnnnnnnnnnn ama bursada evimde cekmio ki cadde üstünde oturuyorum ve mudanyada cekmio ki o evimizde aciklik bi alanda site ne bilim bende bi cekememezlik var sanırımmmmm vadofon aldim oda cekmedi cünkü hehheeeeee bi türksel cekio onunda kampanyalari ya konuscan ya msjjlascan ben ikisinide yapmak istiyorumda:))))

avea ve vodafone. ikisini beraber kullanıyorum. ikisinin de bi jesti, bi hayrı olmadı bana..

yazmayı unuttum. ayrıca vodafone VODEM kullanıyorum. çekim gücü çok zayıf. internete bağlanmak tam bir işkence diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…