Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
avea kullanıyorum ve hiç memnun değilim.7 yıldır avea kullanıyorum daha 7 kere müşteri hizmetleriyle konuşamadım şuraya buraya basın deyip çıkarıyorlar.ayrıca en ufak bi aramada dünyanın faturası geliyor güya kamu personeliyiz sırf bu fatura ve müşteri hizmetleri muabbetine hat değiştirmeyi düşünüyorum muattapda bulamıyorum çünkü...

VODAFONE KULLANIYORUM çok memnunum özgürce konuşup özgürce mesajlaşıyorum küçük bir miktar ödüyorum :1:

Vodafone - Memnun Degilim

Kamu tarifesi kullanıyorum. 20 liralık. Paket aşımım olmadığı halde, maksimum 10 sms ve 5-10 dakikalık çağrı merkezi görüşmem için bana her ay 50 lira civarı fatura geliyor. Arayıp sorduğumda da 3 lira civarı sms, 5 lira civarı çağrı merkezi görüşmesi, kalanı vergi diyorlar.

vodafone kullanıyorum çok memnunum.1 hafta önce aveaya geçmiştim ki geçmemle tekrar vodafone taşınmam bir oldu.cep öğrenci tarifesi kullanıyorum vodafonlularla 20 dk 40 kuruş her yöne 10 dk 50 kuruş daha ne olsun :1:

vodafone kullanıyorum ve memnun değilim kesinlikle..
avea kullanırken mecburiyetten vodafona geçtim pişman oldum..
20 tl yüklüyorum, hayatımda duymadığım bilmediğim şeylerden para düştüğünü bildiren msjlar geliyo ve bi bakıyorum 10 tlden az param kalmış,
hiç abartmıyorum..
mecbur kalmasam 1 dk kullanmam bunu ama şartlar işte..

turkcell kullandım sonra bıraktım vodafona geçtim oda ne şebekem hiçbiryerde çekmiyo ikide bir konuşurken yer değiştiriyorum en sonunda turkcell e geri döndüm avea ile ilgilide hiçbir fikrim yok

kesinlikle aveadan memnun değilim... 25 tl lik pakete üyeyim 400 dakika 4000 sms hakkım var... telefon faturam 116 tl geldi... müşteri hizmetlerini aradım 5 gün içinde 400 dakika konuşup 4000 sms attığımı hakkımı doldurduğumu iddia ettiler... mahkemeye verdim bakalım sonuç ne olacak... resmen insanları kazıklıyor avea kimse almasın asla tavsiye etmiyorum

avea kullanıyorum her yöne 500 dakika 1000 sms ve 1 gb internet aylık 20 lira yüklüyorum faturasız üstelik çekimide gayet iyi antalyada yaşıyorum

Avea faturalı hat kullanıyordum iptal ettikten sonra dahi 3 ay bana ödeme çıkardılar geri kesinlikle dönmem reklamlara kanmam vodafondan memnunun

Back
X