Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
Önceden Turkcell ve Avea faturasız hat kullanıyordum; ancak kontör yüklemekten fenalık geldi, yükle yükle hemen bitiyordu. Ben de Avea faturalı hatta geçtim şimdi ayda 19 tl +4 tl vergi = 23 tl ödüyorum. Bana ayda 500 dk yeter de artar derseniz tavsiye ederim.. Turkcell heryerde çekiyor diye duydum ama turkcellde de çok fatura geliyormuş sanırım.. Aveanın da çekmediğine rastlamadım şu son 1 yıldır çok iyi durumda.. Ben çok memnunum :9::61:

turkcell kullanıyorum memnunum , ve eşim turkcellde çalışıyor :)

turkcell kullanıyorum memnunum , ve eşim turkcellde çalışıyor :)

turkcell kamu 1000 tarifesini kullanıyorum eşimde aynısını kullanıyo.ona yetip artıyo 1000 dk.bana yetmiyo fazla konuşuyorum sanırım:)

turkcellden vodafona geçtim nasıl öyle bi hata yaptım hala pişmanım geri döncem Turkcelle..

aveadan turkcelle geçtim iyikide geçmişimmm...bıktırmıştı beni aveaaaa bir daha adını dahi duymak istemyorummm...

walla gizlar gazikliolar sizi bence fazla cep telefonukullanmayin paraniiza yazik. o aptal cocuga degmez. :12:

turkcell memnunum ama mecburen memnunum daha iyisini bulsam bırakıcam ama yok işte.turkcell kötünün iyisi.Türkiyede telefon ile görüşmek çok pahalı.Bu zamanda hala özel iletişim vergisi ödüyoruz.Ne özeli yaa.Özeli mi kaldı iletişim iletişimdir.

Back
X