Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
vodafone kullanıyorum tarifelerdende memnunum faakkaaatt birde şu reklamlarını düzgün bişiy yapsalar hele bide şafak sezeri kaldırsalar şu reklamlardan daha süper olacakkkkkk:)

avea şirket kullanıyorum çok memnunum
faturalarımı şirket ödüyor:):):)

ailece avea kullanıyoruz, memnumum fakat eşimin telefonu bazen çekmiyor (depoda vb. giriş katlarda(()

Avea kullanıyorum. Arada gıcıklık yapsa da memnun sayılırım. 19 yaşımdan beri değiştirmedim. (Eee şu an 25 yaşındayım)

Turkcell faturalı kullanıyordum tarifem olmasına rağmen sürekli uçuk rakamlarda faturam geliyordu ama çekim kalitesi çok iidi. Daha sonra faturalardan bıktım ve vodafone a geçtim şuan vodafone kullanıyorum bir tarifeye geçtim fiyat açısından hiçbir sıkıntım yok ve limit aşımı konusunda uyarı msgı gelmesi çok hoş fakat şöylede birşey var turkcell kadar ii çekmediide kesin...

hem turkcelim ,hem aveam hem de vodafonum var....en iyisi Turkcell açıkçası..diğerleri çoğu zaman çekmiyor...

turkcell ile başladım bir ara avea ya geçtim ama iki gün önce turkcelle dönüş yaptımm.. en iisi turkcell gerçektenn

Şu anda vodafone kullanıyorum memnunum ancak önceki hattım turkcell di .Turkcell dahada iyi hem turkcell 4 çeker lalala lalala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…