Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
avea ya gönüş yaptım ama asla memnun değilim. faturalar mutlaka olması gerekenden fazla ve kapatma işleminde sizden saçma açıklamaları olan bir para alıyorlar.

ben yıllardır turkcell kullanıyorum ama faturalarım hep olması gerekenden fazla geliyo

Ben de avea kullanıyorum.Alışveriş merkezinde zemin kata ineyim anında gidiyor.Hatta gittiğim bir alışveriş merkezinde 3.katta olmama rağmen çekmediğini gördüm Ankara'nın ortasında!!! görevliye sordum.Hattınız aveaysa çekmiyor hanımefendi burada dedi.Yaşadığım evin dış kapısından daire kapısına kadar olan kısımdaki merdivenlerden çıkarken de hat gidiyorBir kere bunu almış bulundum değiştirmeye üşeniyorum.

avea daha uygun geldiği için onu kulanıyorum ama evimde arka balkon ve ön balkonda çekiyor sadece.evin içinde kesinlikle ölseniz arama yapamıyorsunuz..bo konuda çok yetersiz çok..

turkcell kullanıyorum ve gayet memnunum 15 dk. 50 krş doya doya konuşuyorum her yerde çekiyor daha ne olsun...

bende türkcell kullanıyorum ama memnun değilim bence hepsi soyguncu.konuşmanın bu kadar pahalı olmaması gerekir

turkcell kullanıyorum, eskiden hiç hemen hemen konuşmadan 13-15 milyon fatura geliyordu ben de vodafone'a geçip oradan geri turkcelle geldim ve 19 milyonluk tarifeden yaptırdım en azından şimdi para 3-5 milyon fazla verip bol bol konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…