Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

  • Turkcell - Memnunum

    OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

    OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

    OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

    OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

    OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

    OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

    OY: 5 0,2%

  • Ankete Katılan
    3.191
hepsini kullandm :1:
kalite olarak turkcell ama biraz pahalı artı kampanyaları avantajları diğerleri kadar bonkörce değil
vodafone ve aveada problemler yaşadım kullanırken.aveayı bilmiyorum ama şu an vodafone iyi gibi:61:
 
Avea kullanıyorum şu an eskiden Turkcell kullanıyordum batırdı beni:47: Ama ev halkı Turkcell kullanıyor. Annemle babam faturalı çok fazla geliyor. Kimse faturalıya geçmesin bence kardeşimle ben kontörlü kullanıyoruz.
 
tum operatorlerı kullandım cekım kalıtesı en yuksek turkcell dıebılım ote yandan en kazık olan da turkcell bence aylık 59 gıbı bı rakamdan basladım sımdı 109 a kadar yukselttım lımıtı o kadar dıkkatlı kullandıgım hlalde 150 den asagı odemıorum ben faturmanın lımıtını yukselttıkce onlar dusuruyo galıba:)
 
bende turkcell kullaniyorum aslina bakilirsa gayette memnunum ama bence cok pahali...markaya bagimliligim oldugu icin vazgecemiyorum ama bu vazgecmeyecegim anlamina gelmesin:D zaten cepten gun icinde 3-5 reklam mesaji atiyor hic bana sormadan yani sadece o gsm kartini kullanarak hic kontor yuklemesem bile reklamlarini okuyarak para kazaniyor mu benim uzerimden? evet kazaniyor o zaman nicin hala bu kadar pahali? anlamis degilim???? gicik etme beni turkcell!!!
 
Avea kullanıcısıyız ailecek ama kesinlikle memnun degiliz!!!
Adana'nın merkezinde oturuyoruz, 2. katta Avea evin içinde çekmiyor! 50 defa mail attık,aradık. hiç bir çözüm bulunmadı
böyle bi sacmalık var mı? cep telefonunuz var ama konusmak icin balkona cıkmak zorundasınız. Cok aptalca ve sinir bozucu :84:
 
avea, memnun değilim, zaten az sayıdaki konuşmalarımda en fazla 1.5 dk. dayanabiliyor, hat hemen kesiliyor. hiç şaşmadı, 1.5 dk.
 
avea kullanıyorum 39 tl karşılığı her yöne 400 dk avealılarla 5000 dk bana 47 tl fatura geliyo ama ben msj çekiyorum.turkcell fena bindiriyo arkadaşlar ona göre..=)
 
Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hadi bakalim sonuclari merak ediyorum ...

avea kullanıyorum ve hiiiiiiiiiiiiç memnun değilim çağrı merkezi tam bir rezalet bir hafta aradım ama bağlanamadım 35 lik faturalı tarifem 50den aşağı gelmiyor ve sürekli telde konuşurken kapanıyor beni deli ediyor ve bu ay son türkcelle geçiyorum kurtuluyorum
 
Back
X