Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
cep telefonu kullanmaya basladıgımdan bu zamana kadar Turkcell kullanıyorum yurt dısında dahı kullanıyorum son 3 senedır.

Ben ''HAYDİ GEL'' tarifesindeyim ve çok memnunum.Hatta türkcell eski müşterilerine ''sadece türkcellilerle 2 ay sabah 09.00-18.00'' bedava görüşme fırsatı tanıyor.Haftanın 2 günü onlar size mesaj atıyor.Ben cuma ve pazar günleri bedava konuşuyorum ve her seneaynıkampanyayı tekrarlıyorlar :)) Müşteri hizmetleride süperrrrrr :)

türkcell kullanıcısıyım. paket'im 45 liralık paket + olarak 5'tl lik internet paketim var ama nedense her ay 80 lira ödüyorum. bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum.

2 hattım var.avea yı msjlasmak ıcın kullanıyorum.Türksell i de aylık paket olarak kullanıyorum memnunum.

turkcell in gold plus paketini kullanıyorum 150den aşağı inmio faturam normalda 90 olması gerekirken bide..hiiçç memnun değilim :63:

vodafone kullanıyorum çok memnunum....3 hattı da defalarca kullanmış biri olarak şunu diyebilirm ki en ucuz ve en kaliteli hat vodafone dur..not: vodafone da çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın :))

turkcell kullanıyorum ama hiç mi hiç memnun değilim sebebide 3.katta oturmamıza rağmen telin çekmemesi salon dışında hiç bir odada konuşamıyorum anında bağlantı kesiliyor. turkcell e durumu bildirmeme rağmen henüz bi sonuç yok:95:
farklı operatöre geçmeyi düşünüyorum ama uğraşmaya vaktim yok şimdilik

vodafone kullanıyorum ve memnum değilim eskiden memnundum ama artık değil eskiden konuşmak için dakika veriyorlardı ama şimdi sadece aynı numarada olanlara ve olmayanalra farklı tarfie uygulanıyor ama bedava dakika yok eskiden ayda 1 kontör yüklüyordum ya şimdi ayda 2 yüklüyorum ve istediğim gib konuşamıyorum

yeni kampanyalar ne alemde hiç takip te edemedim ama ciddi olarak değiştirmeyi düşünüyorum ama diğerleri nasıl iyi miş kötü onu da bilmiyorum

turkcell :) yurtdısında vodafone kulanıyodum trye gelıncede ordakı kadar memnun olucagımı dusundum ama hızmet kalıtesınden hıc menun kalmadım acıkcası ..cekmemesı, hattın dusmesı, konturlerın kendı kendıne kesmesı, bı tarıfeye uye olup olmıycagımı bana sormadan onaylaması ve ıstemıyosam ugrasmam gerektıgını flan soylemesı benı baya bı yordu..cogu arkadasım turkcellıydı bende tasıdım numaramı... bakalım sımdıye dek bı problem olmadı umarım bundan sonrada olmaz:)

vodafone kullanıyorum, çok memnunum.
arkadaşlarımın telefonları metroda fln çekmezken benimki çekiyor:81:

10 yıldan fazla turkcell kullandım ve cimriliklerinden sürekli fazla fatura ödemekten bıktım son 1 yıldır avea kullanıyorum daha memnunum...

hepsini kullandım suanda vodafone ve trcell kullanıyorum.en iyisi trcell avea da fena değil ama vodafonedan hiç memnun değilim.

turkcell kullanıyorum yıllardır..bir ara vodafone da denemek için aldım,ama hiç memnun kalmadım..
turkcell en iyisi bence.

Back
X