diorun artısı hem renk skalası geniş ki( ben soğuk cilt tonuna sahibim, bayağı zor oluyo doğru renk fondoten bulmak benim için,diorda bu sorun yok,032 bana uygun)bir de ışıltısı ve kuru cilt için üretilmiş olması....estee d.w. kesinlikle kuru ciltler için değil,,,daha beter kurutuyo..ama yağlı ve karma ciltlerde sorun çıkarmaz...makyöz haklı fakat altın fondoten kuralı da şey diyo:kendi cilt tonunuzda,yok bulamıyorsanız 1 ton koyu olsun....ee öyle olunca da herkes genelde biraz da kapatıcı olsun diye 1 ton koyuya yöneliyo,,üzerine coral yada şeftali renkleri ile allık uygulamasından sonra hakikaten sonuç felaket oluyor....flormarın fondotenlerinden kullanmadım ama kullananlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim ben de....benim için de tabiki güzel durması önemli ama asıl önemli olan fondoten kullanımından sonra cildimin nasıl reaksiyon vereceği....sürünce photoshoplu,çıkarınca + extra sivilce yada leke yapmş bi cilt istemem
açık beyaz tenlilere hangi rengini önerirsiniz flormarın içinde pembelik yok dimi pembe fondotenleri sevmiyorum pancar gibi yapıyor
Canım Flormar derim ben , yukarıda arkadaşda anlatmış hem :)
loreal kalıcı değildi ben true match kullandım kalmıyordu suratımda infallibleyi bilmiyorum ama yağlı cilde uygun olmadığını duydum.. max factor beğenmiyorum açıkcası.. carminanın +10 korumalı photocromic sanırım böyle yazılıyordu almıştım ehh işte derim ben.. fiyatı uygun güzel bir şey arıyorsan en güzeli flormardır maybellineye göre daha kaliteli benim açımdan... paraya kıyarım diyorsan lancome beyu ya da estee al :)
benim cildimde çok fazla sivilce sorununu yok ama inanılmaz ince bi deriye sahibim yüzümdeki kılcal damarların kırmızı çizgiler halinde güneşte fln görünmesinden nefret ediyorum. bu nedenlede her allahın günü (hafta sonu dahil) fondoten sürüyorum ve tabiki ister istemez bi deformasyon oluyo. en az zararı veren fondoten herkesin cilt tipine göre değişir ama bu konuda mineral ürün olmadıktan sonra dioruda esteside flormarıda bir diye düşünerek gittim flormar mat touch aldım. bügün işe giderken sürdüm evet gerçekten kapatıcılığı cilde verdiği kadifelik güzel ama şunuda sölemeliyim günün yarısından sonra tazelemek gerekebilir. benim cildimde kuru, cildi gerdiğini hissetmedim ama bikaç kullanımdan sonra bakıcaz artık..
Ben çok açık tenliyim golden rose aldım 02 nosunu 01 bulamadığım için öyle abartılı koyu durmuyor 01 tam olurdu heralde .
bu ürüne ben de geçenlerde denk geldim,,,,merak etmiyor değilim doğrusu,,,parasına göre kalitesi uygun bir ürün imajı çiziyor kafamda ama tabi denemeden bilinmez....benim anladığım yapısı likit fakat finishi(uygulama sonrası ciltteki son durumu)pudra gibi anlıyorum ben ambalajından..öylemi acaba? yani extra üzerine mineral pudra veya normal pudra felan geçmek gerekmiyo dimii?
Golden Rose'u merak ettim şimdi canım
Elimdeki bazı fondotenlerin bir kısmının resmini çektim renk konusunda yardımcı olurum umarım.
1.Golden Rose yeni çıkan fondotenini çok beğendim ben kapatıcılığı kusursuz nerdeyse yüzümdeki kırmızılıkları çok iyi kapatıyor renk olarakta fena değil biraz daha açığı olsa daha iyi olur aslında üzerine pudra sürmeye gerek yok ama fondoten yüzüme biraz koyu olduğu için çok açık renkte pudra sürüyorum.
2.Max factorun fondoteninide beğeniyorum diğerlerine göre biraz tuzlu fakat bununda kapatıcılığı çok iyi üzerine yine açık renkte pudra kullanıyorum.
3.Golden rose bu fondoteni terlediğinizde veya en ufak su damlacığı yüzünüze değdiğinde akıyor o yüzden hiç sevmedim ama rengi tam bana göre.
4.Flormarın bu fondoteninin rengi yüzünde benim gibi kırmızılıklar olanlar için hiç uygun değil çünkü rengi pembemsi yüzü dahada kızartıyor yapısıda çok fazla akışkan içerisinde su gibi şeyler var ve sürdükten sonra rengi bir süre sonra değişiyor o yüzden bundanda pek memnun değilim.
5.Flormar perfect coverage adındanda belli olduğu gibi kapatıcılığı kalıcılığı ve suda hemen akmaması yönünden çok güzel fakat benim gibi açın tenliler almasın çünkü en açık rengi bile bana koyu geliyor.
Golden Rose'u merak ettim şimdi canım
Teşekkürler böyle bişey yaptığın için. Flormar perfect covarage gerçekten en iyilerdendir , ama rengi bileğinde bile baya koyu durmuş.
Rica ederim golden rose denersen eğer memnun kalırsın eminim fiyatıda öyle uçuk bir fiyat değil o fiyata göre gayet kaliteli
golden rose yüz ürünleri cildi bozuyor diye duymuştum :44: herhangi bi yan etkisi oldu mu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?