- 29 Ağustos 2014
- 3.455
- 3.925
- 133
- 30
Olur tabi sevinirim ama once firma hakinda bilgi verirsen sevinirim. % kac kâr oluyo mesela. Urunler nasil uygun mu falan ?Dilersen ben seni üye yapabilirim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur tabi sevinirim ama once firma hakinda bilgi verirsen sevinirim. % kac kâr oluyo mesela. Urunler nasil uygun mu falan ?Dilersen ben seni üye yapabilirim :)
He eğer gelemem dersen kargo da yapabilirim :)
her aksam nasıl kullancaz yanı tuglerı bı alınca hemen cıkmıyo aldıktan sonra her aksam banyo mu yapıcaz anlamadım tam olarakmerhaba ben ersağ temsilcisiyim ve ürünü kullananlar tüm vücut kullanıyorlar ve olumlu sonuç alıyorlar eğer cildiniz içindeki bitkilere karşı alerjik değilse hiç bir yan etkisi olmaz umarım sonuç alırsınız ancak bunu düzenli olarak her akşam ersağ duş jeli ile yıkandıktan sonra ve tüyler alındıktan sonra kullanacaksınız ve yaklaşık 8-10 ay arası düzenli kullanmak gerekiyor %70 oranındaki azalmayı ve incelmeyi görmek için
Merahabalar ben ersag urunlerini satiyorum kesinlikle tavsiye ederimaa ne guzel nerden aldınc anım ve fıyatı nekadr sadece kas ve bıyıgamı kullanıyorsun dıger bolgelere kullanmıyormusun
Ben varım, hiç bir başarı görmedim. Üstelik hem düzenli kullandım hem de öyle aşırı bir kıllı insan değilim. Buna rağmen boşa sokağa atılan para oldu. Ersağ artık eskisi gibi değil benim anladığım, çok bozmuşlar.Arkadaşlar bende ersağa yeni üye oldum bugün tüy azaltıcı kremini ilk defa kullandım. Devamını sizinle paylaşıcam inşallah işe yarar çok umutluyum kullanıp memnun kalmayan yok sanırım
2 sene kadar önce aldım, 1 yıla yakın kullandım hiç azalma, hafifleme olmadı. Ben de ondan sonra nemlendirici niyetine bacaklarıma sürdüm.Ne kadar süre kullandınız acaba ben çok umutlanmıştım kavun kokusu
Ben aldığım zaman tüy azaltıcı duş jeli diye bir şey yoktu, sonra çıkardılarsa bilemem. Satış tekniğidir çıkardılarsa zaten.Anladım peki duş jeliylemi kullandınız tek başınamı kullandınız kavun kokusu
Ürünü epilasyon sonrası her gün kullanmak gerekiyor, e ne yapacaksınız her gün banyo ya da duş mu alacaksınız? Fazladan ürün satmak için olmasın o?Bana gönderen abla ilk duş jeliyle yıkayıp sonra kullanmanız gerekiyor dedide o yüzden sordum duş jeli gözenekleri açıyormuş tüy azaltıcıda öyle fayda ediyormuş acaba ikisini beraber kullanmadığınız,içinmi işe yaramadı
Ersağı düzensiz olarak kullandım hala da elimde duruyor. Ben işe yaradığını düşünüyorum. Zaten çok tüylü biri değilim. Ama yine de azalma olmustu. Kaş bıyık için kullanan yakınım vardı onda tamamen bitmiş tüy falan kalmamış. Ağdadan sonra tüylerin çıkana kadar kullanılıyor.Yakın zamanda Ersağ'ın tüy azaltıcı losyonunu kullanıp memnun kalan var mı? Yoksa Bioder alsam daha mı iyi?