Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimdeki bazı fondotenlerin bir kısmının resmini çektim renk konusunda yardımcı olurum umarım.
1.Golden Rose yeni çıkan fondotenini çok beğendim ben kapatıcılığı kusursuz nerdeyse yüzümdeki kırmızılıkları çok iyi kapatıyor renk olarakta fena değil biraz daha açığı olsa daha iyi olur aslında üzerine pudra sürmeye gerek yok ama fondoten yüzüme biraz koyu olduğu için çok açık renkte pudra sürüyorum.
2.Max factorun fondoteninide beğeniyorum diğerlerine göre biraz tuzlu fakat bununda kapatıcılığı çok iyi üzerine yine açık renkte pudra kullanıyorum.
3.Golden rose bu fondoteni terlediğinizde veya en ufak su damlacığı yüzünüze değdiğinde akıyor o yüzden hiç sevmedim ama rengi tam bana göre.
4.Flormarın bu fondoteninin rengi yüzünde benim gibi kırmızılıklar olanlar için hiç uygun değil çünkü rengi pembemsi yüzü dahada kızartıyor yapısıda çok fazla akışkan içerisinde su gibi şeyler var ve sürdükten sonra rengi bir süre sonra değişiyor o yüzden bundanda pek memnun değilim.
5.Flormar perfect coverage adındanda belli olduğu gibi kapatıcılığı kalıcılığı ve suda hemen akmaması yönünden çok güzel fakat benim gibi açın tenliler almasın çünkü en açık rengi bile bana koyu geliyor.
1.Golden Rose fiyatı ne kadar acaba :26: en mantıklısı o gibime geldi
bi de benim cildim karma,t bölgesi,burnum filan aşırı yağlı. bi sorun olur mu?
Fiyatı 15 - 20 tl. Benimde cildim karma onu almayı düşünüyorum da biraz koyu görünüyor gerçi No:2 ymiş gösterdiği :)
teşekkür ederim fiyatı iyiymiş inşallah kolay bulabilirim
ayrıca inşallah sivilce filan yapmaz
Rica ederim Ben de ondan korkuyorum sivilce sorunum var çünkü ama herkesin cildi bir olmadığı için demeden göremiycez aklımızın bi köşesinde bulunsun bizim :)
evet denemeden belli olmuyor böyle şeyler benim de sivilce,siyah nokta sorunum var daha doğrusu bende ne ararsan var en önemlisi pütürler var cildimde çok fazla onlar nasıl durur fondötenle acaba daha önce hiç fondöten filan sürmedim bilmiyorum
istediğiniz ürünü istediğiniz fiyata alın ..ama iş fondotene gelince lütfen paraya kıyın....fondoten sizi rezilde eder vezirde ben buna inanıyorum...bir fondotene belki 80 tl 150 tl verirsin ama cildin bebek gibi durur makyaj yaptığının anlamı olur..ben bitkisel olan bioder kullanıyorum.özelliği ise cildi yormaması ..onu sürdüğümde millet cildin güzelleşmiş diyor ..sürdüğümü anlamıyor.tabi siz sade değilde daha belirgin istiyorsanız lancome ve elizabet arden derim...max factor kullanmıştım tam bir berbattı surat tam tabaka gibi ..
istediğiniz ürünü istediğiniz fiyata alın ..ama iş fondotene gelince lütfen paraya kıyın....fondoten sizi rezilde eder vezirde ben buna inanıyorum...bir fondotene belki 80 tl 150 tl verirsin ama cildin bebek gibi durur makyaj yaptığının anlamı olur..ben bitkisel olan bioder kullanıyorum.özelliği ise cildi yormaması ..onu sürdüğümde millet cildin güzelleşmiş diyor ..sürdüğümü anlamıyor.tabi siz sade değilde daha belirgin istiyorsanız lancome ve elizabet arden derim...max factor kullanmıştım tam bir berbattı surat tam tabaka gibi ..
Bende de var o dediklerinden :)) Ben de pek becerikli değilim bu konuda daha pahalısını da aldım hiç güzel durmadı maske gibi oldu iyice oturmadı vs. Deneye deneye öğrencez artık :)
Doğru söylüyosun tabii cildine sürdüğün bişey sonuçta. Kaliteli olması bebek gibi durmasının yanında cildinin uğrayacağı zararın en aza inebilmesi için de gerekli ama herkes bütçesine göre bişeyler alıyor :)