• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

Ben maybelline dream matte mousse aldım ama en açık rengi bile ben de koyu durdu ruh gibi beyazım bi fondoten tutturamıyorum kendime :(

nde esteer double wear ilk kullandigimda cok hosuma gitmisti. fakat diger kullandigim zamanlarda yüzümde ki fondöten izi belli oluyordu alnimda, burnumda...resmen dagiliyordu...bosuna o kadar para verdim....

aynı hataya ben de düştüm:43:beğenmiyorum,kullanmıyorum,önermiyorum:51:

Avon color trend kullanıyorum esmer tenliyim çok memnunum 1 yıldır kullanıyorum.yüzümde duruşunu beğenip soranlarda çok oldu.:52:

loreal ın 16 saat dayanıklı fondotenini kullandım yağlı bir ciltte 1 saat bile dayanıklı değil:20:

bende estee yı merak edenlerdenım ama yasadıgım yerde yok alkırsan yorumlarını yaz mutlaka...

çok ağır bir fondoten cildinde fazla sorun yoksa ve doğallıktan yanaysan tavsiye etmiyorum üstelik fotoğraflardada bembeyaz çıkıyor yüzün. cliniuq kullanıyorum fena değil ama çokta memnun değilim dün sisleyin denedim güzeldi tamamen su bazlı bir fondotendi parlama falan yapmadı (kaldıki benim cildi yağlı) varla yok arası bişeydi doğallık bakımından aama kapatıcılığını beğendim. tabi fiyatıda iyidi 200 tl edermi o kadar karar veremedim ama....

ben bu ay avonun sıvı fondoteninden aldım şu 16 saat dayanan extra lastıng 30 ml çok güzel ya hiçde belli olmuyor yüzde doğal duruyor ve kalıcı 16 saat tavsiye ederim almanızı..çok memnun kaldım..indirimli aldım üstelik..:52:

doğal görünüm veren vede kapatıcı bir fondöten arayışı içindeyim.benim deneyimlerinden bazıları ve memnun kaldıklarım;yıllarca lancaster ve sonrasında GUERLAIN DIVINORA,2 yıldırda Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10...ama esteeden memnun değilim,çok yoğun geliyo bana.yüzümde bölgesel ton farklılıklarına sebep olduğunu düşünüorum belkide yağlı bölgelerde....

bugün bende este'yi denedim küçücük sivilce izlerini bile kapatmadı. sevildeki kız diyoki altına patakrem üstüne pudra fln sürceksin kapatması için. o kadar şeyi sürdükten sonra 10 liralık fondotende kapatıyo zaten. fiyatı kadar etmez yani

bilginize...

$P1030850.jpgArkadaşlar bende Maybelline DREAM SATIN liquid fondöten kullanmaya başladım kozmetikçide denedim çok beyendim aldım , kullanma devam ediyorum ve çok memnunum gerçekten kapatıcılık çok iyi pürüzsüz yapıyor kadifemsi bi yumuşaklık katıyor .iş yerinde yüzümde görenler ismini aldı memnunum şiddetle tavsiye ederim =)

Son düzenleme:
MAYBELİNE AFFİTİONE kullandım bi ara yuzum de belirli bölgelerde kucuk kucuk sivlcler oluştu bırakır bırakmaz da geçti ama bi çok kişiye soruyorum zarar vermıyor dıyorlar çok ta hesaplı ve çok guzel gösterıyo teni..Ama loreal true match hıc bır sekılde sivilce falan yapmıyor tabi temizliğede önem verirsek eğer. Çok ta ıyı kapatıyor.

Pek fazla fondöten kullanmam genelde aldığım fondöten bitmeden bozulup çöpe gider.:1:
Bu aralar Avon'un Anew fondötenini kullanıyorum memnunum.:)

bugün bende este'yi denedim küçücük sivilce izlerini bile kapatmadı. sevildeki kız diyoki altına patakrem üstüne pudra fln sürceksin kapatması için. o kadar şeyi sürdükten sonra 10 liralık fondotende kapatıyo zaten. fiyatı kadar etmez yani

bilginize...

estee'nin hangi serisinden ki:10:? ben de double wear stay in place kullanıyorum(bildiğimiz pompasız klasik şişedeki) ve kapatıcılığı çok fazla olduğundan muzdaribim...:53:...güya orta kapatıcılık ama bence çok daha fazla bi biçimde kapatıyor....sendeki de buysa arkadaşım,,ve halen kapatmıyorsa,,, makyaj öncesi, en çok şikayet ettiğin bölgelere çok hafif rötuşlarla,pat pat diye ve çok az miktarda gözaltı kapatıcısı geç,(likit olanlardan) daha iyi sonuç alırsın...ve kesinlikle süngerle yapma makyajını...ya fırça kullan yada elini....böylelikle kapatıcılığı arttırırsın....

aranızda dior skin nude fondoten kullanan varmı kıslarr?(kuru ciltler için üretilmiş)varsa,olumlu ve olumsuz bulduğu tarafları yazarsa sevinirim....benim için cildi kurutmaması çok önemli mesela....

Back