Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

kızlar bu fondöteni yeni aldım,çok güzel kapatıyor üzerinede mat görünüm için flormar pudra kullanıyorum.

kızlar bu fondöteni yeni aldım,çok güzel kapatıyor üzerinede mat görünüm için flormar pudra kullanıyorum.

ben de nivea ideal finish in pudrasını aldım daha yeni, daha önce ideal finish in köpük fondötenini denedim, yeni çıkmış zaten. beğenmiştim o zaman tester ını denediğimde. mat görünüm veren bir fondöten. pudrasıyla birlikte kullanmak daha iyi sonuç verir bence

alşx avien muhteşem çok doğal gösteriyor yüzü kalıp gıbi durmuyor bide bitkiselmş galiba aldıgım yerdeki bayan öyle söylemşti

kızlar pek fazla fondöten kullanmam cildim normal cilt ne kuru ne yağlı önerelirenizi bekliyorum hanbgi markaları önerirsiniz?

Fondoten kullanmam evde bulunsun diye alayım dedim,Maybelline Affinitone aldım , harikaymış yahu. Problemli bir cildiniz yoksa tavsiye ederim :)

en son clinique almost powder kullandım ama pek begenmedim zaten cildim yaglı pırıl pırıl parladım.Şimdi bitmek üzere yaglı ciltler için bişi arıyorum ama içnde koruma faktörüde olsun istiyorum..Ayrıca içinde koruma faktörü olan pudralarda parlama daha mı çok olur acep.Bilen varsa fikirlerinizi bekliyorum

aslında bu konularda bir bilgim yok canım ama yağlı cildin için fondöten altına sürülen makyaj bazlarını araştırmanı öneririm. nacizane fikrim.

Daha önceleri dünyanın parasına fondotenler aldım kullandım şimdi hiç gerek yokmuş diyorum... Zaten çok nadir kullanıyorum fondoten, Maybeline Affinitone diyorum o yüzden... Sivilce vs bişey yapmıyor çok güzel kapatıyor ben memnunum...

Ben günlük makyajımda fondoten kullanmıyorum, misafirlik ve özel günlerde, dısarı çıktığımızda kullanıyorum ki buna da yeni yeni başladım... Nivea İdeal Finish Mousse Fondöten 04 Sand aldım, çok güzel kapatıyor ve hafif bir dokusu var,, üstelik nemlendirici etkisi de var...

Eklentiler

• $22617_cbccace5b775ed57b7a2c984c03a08f9.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 58
kızlarr yardımınıza ihtiyacım var fondoten almam gerekiyo ama ilk defa alacağım için hiç bir bilgiye sahip değilim yardım edin lütfen öncelikle beyaz tenliyim yüzümde çillerim var zamn zaman da sivilceler çıkabiliyor bu çilleri kapatmaya yarayacak ama aynı zamnda doğal duracak hani bazı kişiler hiç sürmemiş gibi oluyo ya öyle birşeye ihtiyacım var ağır makyaj istemiyorum sadece gerçekten kapatan yokmuş gibi duran birşey umarım anlatabilmişimdir derdimi önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum çillerim için tavsiyesi olan varsa da çok makbule geçer :)

bana kimse yardım etmeyecek mi acil almam gerekiyor kızlarr :Saruboceq:

benim ciltim cok sorunlu yagli ve cok akne ve leke var BeYu kulaniyorum gercekten hic anlasilmio yüzümde fondöten olduugnu ve iyi bi sekilde herseyi kapatiyor ve cok yumusak ve hafis ama Mac´de cok iyi ligtvdeki spikerler hep mac kulaniyor bilginize

bana kimse yardım etmeyecek mi acil almam gerekiyor kızlarr :Saruboceq:

Benim kullandığın fondotenler(stila ve chanel) kesinlikle çok doğal duruyor ve çok memnnunum. Ama ben buğday tenliyim,sana hangi tonu yakışır bilemem.

Tekin Acar veya Sevil mağazasına gidip, ordaki çalışanların da yardımıyla, deneyerek güzel bir ürün alabilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…