• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

kızlar selam ürün alırken bunlara dikkat edin

Kozmetiklerde kullanılan tehlikeli olabilecek kimyasal maddeler:

Parabenler (Metil Propil Butil Etil)
Raf ömrünü uzatici olarak kullanilan madde ciltte egzama tipi tahris ve alerjik reaksiyonlara sebep olur. Benzoik asidin bir türevidir. Zehirli ve toksik bir maddedir. Parabenler vücutta östrojeni taklit eden madde olarak bilinir. Gögüs kanseri hastasi kadinlar üzerinde yapilan arastirmalar sonucunda alinan tümör örnekleri içinde bol miktarda paraben maddesi oldugu ortaya çikmistir. Vücutta hormanal etkileri artiran kimyasal maddelerin kullanilmasi özellikle öströjen hormonuyla artan gögüs kanserinin yayginlasmasina sebep olmustur. Gögüs dokusundaki yogun yag orani vücuttaki toksik maddelerin burada yogunlasmasina ve gögüs kanserinin en yaygin kanser çesidi olmasina sebep olmak.

bir sürü üründe bu madde var. baktım benim dior temizleme sütümde ve loreal pudramda var. bi daha alırken dikkat edicem.

maybellıne affınıtone 03 noyu aldım fondöten sevmeyen ben memnun kaldım cildim yağlı genelde fondöten cildimde bi kaç saat sonra parlama yapar bu yapmadı zemuszemus

Lancome Color Id kullanıyorum,ince yapısı sayesinde diğer kullandığım fondotenler gibi maske görünümü yapmıyor,kalıcılığı ve kapatıcılığıda cabası..

Maybelline Wonder Finish Likit Fondöten 10 IVORY kullanıyorum. Bu markanın fondotenleri çok iyi öneririm :)

Ama kızlar dikkat fondötenleri her gün kullanmayalım. Cilde zarar veriyorlar. Ben özel günlerde kullanıyorum. Günlük kullanım için mineral makyaj ürünlerini tavsiye ederim :) Günlük kullanım için young blood likit fondöten kullanıyorum :)

Fondoten cildime çok zarar veriyor o yüzden özel günlerde dahi uygulamaya çekinirim ama bazen mecbur kalınıyor. Uzunca bir süre Innova kullandım,şimdi maksat evde bulunsun diye alayım diyorum ama köpük fondotenler dikkatimi çekiyor.Maybelline Dream Mat Mousse nasıl mesela? Ya da Maybelline affinitone Çok açık tenliyim,turuncu gibi durmasını da kesinlikle istemiyorum ayrıca...

Son düzenleme:
kızlar bende cildime fondoten kullanmıyorum ama birtane bulunsun istiyorum hangi marka önerirsiniz?

göz altıma kapatıcı sürüyorum o zaman da sanki burnum çok dikkat çekiyor burnuma da mı kapatıcı sürcem... :P

L'Oréal Paris Visible Lift Serum Inside Foundation
ben bunu denemek istiyorum aranizda deneyen varmi nasil ?

Clinique Anti Blemish Fondöten i denemek istiyorum. Görüşleri olanlar bildirirlerse sevinirim. Forumda çok fazla bilgiye rastlamadım çünkü

konu açtım ama birde buradan yazayım. öncelikle aranıza yeni katıldım. herkese merhaba.

ben 3 yıldır lancome fontoden kullanıyorum. her seferinde diğer birkaç seçeneğini de denedim. kapatıcı özelliği yoğun olanı da denedim. sürdükten 15 dk içinde cilt emiyor aama zaten buğday tenliyim bu kez mosmor bir suratla karışalışıyorum. çok çirkin duruyor. kapatıcı özeliği falan da yok. özellikle burnumda belirgin koyu renk sivilce izlerim var. bunun için hangi markayı önerirsiniz ayrıca kapatıcı kullanmalımıyım fondotenle birlikte?

max factorün fondötenleri yağlımı bnm cildim yağlı şöyle yağsız ve kapatıcı özelliği olan hangi fondöten markasını önerirsiniz:utangac:

Back