Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu fondöteni yeni aldım,çok güzel kapatıyor üzerinede mat görünüm için flormar pudra kullanıyorum.
en son clinique almost powder kullandım ama pek begenmedim zaten cildim yaglı pırıl pırıl parladım.Şimdi bitmek üzere yaglı ciltler için bişi arıyorum ama içnde koruma faktörüde olsun istiyorum..Ayrıca içinde koruma faktörü olan pudralarda parlama daha mı çok olur acep.Bilen varsa fikirlerinizi bekliyorum
aslında bu konularda bir bilgim yok canım ama yağlı cildin için fondöten altına sürülen makyaj bazlarını araştırmanı öneririm. nacizane fikrim.
kızlarr yardımınıza ihtiyacım var fondoten almam gerekiyo ama ilk defa alacağım için hiç bir bilgiye sahip değilim yardım edin lütfen öncelikle beyaz tenliyim yüzümde çillerim var zamn zaman da sivilceler çıkabiliyor bu çilleri kapatmaya yarayacak ama aynı zamnda doğal duracak hani bazı kişiler hiç sürmemiş gibi oluyo ya öyle birşeye ihtiyacım var ağır makyaj istemiyorum sadece gerçekten kapatan yokmuş gibi duran birşey umarım anlatabilmişimdir derdimi önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum çillerim için tavsiyesi olan varsa da çok makbule geçer :)
bana kimse yardım etmeyecek mi acil almam gerekiyor kızlarr :Saruboceq: