Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben max factor kullanıyorum ve çok memnunum benimde cildim biraz sorunlu aynı markanın stik ini de kullanıyorum harika oluyor.sonucu görüceksin.başka bi marka daha varki o biraz pahalı ama alabilirsen helena rubinshtan
ben yıllardır maybelline wonder fınısh kullanıyodum son aldıgım fondötenim bitti bugün almaya gittiğimde artık üretiminin durduğunu satılmadığını söylediler..yıkıldım resmen...hiç bir yerde bulamadım onun yerine yine mabelline affinitone fondöten aldım ancak onunda rengini tutturamamışım yarn gidip değiştiricem.sizce nasıl kullananlar bu fondötenden memnun mu ? diğerinin yerini alsın istiyorum..
geçlerde sevile gittim fondotenım bitmişti loreal tru much kullanıorum kız yüzüme esteyi uyguladı double wear hiç beğnmedim olmadı pütür pütür yaptı cildimi kızda beklememiz lazm dedi neyi beklıceksek bu kadar ün almıs bı fondoten için hayal kırıklına uğradım ama yinede önyargılı olmıcam alıcam onu
sonra silip clınıq denedık o da hiç bellı olmadı en koyu rengnde bileay sinir oldum
birde fiyatlar çok ucuktu
double 86dan 80 e inmiş koptum acaip indrim yapmslar
ciliqde 55 di
lorrellı ben boynerden 50 ye almıstım birkaç ay once şimdi 65 olmuşohaoldumsmilehöhhh dedim yaaohaoldumsmile
ama alcam mecbur birisini