Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben roaccutane kullandığım için cildim kurudu cnm,,acaba o fondoten kuru ciltlere uygun olurmuki?? :44:yine maybeline markanın köpük fondoteni varmış.hem nefes almasına engel olmuyomuş hemde kapatıcılığı çok iyiymiş nette gezinirken okumuştum en iyi 5 fondoten diye başlık dikkatmi çekmişti.işte orda aynen böyle bahsediliyordu bu köpük fondotenden
Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var,araştırırken bu forum geldi sürekli karşıma..
Yaklaşık 5 yıl önce bir ameliyat geçirdim.Karnımın sağ tarafında 6 dikiş izim var.
Ve bu izi 10-15 dakikalığına görünmez yada daha az görünür bir hale getirmem lazım.
Hangi marka fondoteni ve-veya ne yapmamı önerirsiniz.
Şimdiden çok çok teşekkürler
yanlış hatırlamıyosam 'coverderm' diye ürün var ve plastik cerrahlarda bunu öneriyor,kapatıcılığı mükemmelmiş.bi bak derim
canim benim ben ce ya
Dermablend
Dermablend Professional coverage cosmetics. Dermablend provides expert coverage for flawless skin.
yada coverfx
Cover FX - Skin Conditions - Scars Burns
ama benim ten rengime coverfx ii olmadi ama annem cok sevmisti bende dermablend daha ii hem rengi daha transparent hemde parlamio isikta yagli durmuo yani :)