Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben roaccutane kullandığım için cildim kurudu cnm,,acaba o fondoten kuru ciltlere uygun olurmuki?? :44:yine maybeline markanın köpük fondoteni varmış.hem nefes almasına engel olmuyomuş hemde kapatıcılığı çok iyiymiş nette gezinirken okumuştum en iyi 5 fondoten diye başlık dikkatmi çekmişti.işte orda aynen böyle bahsediliyordu bu köpük fondotenden
Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var,araştırırken bu forum geldi sürekli karşıma..
Yaklaşık 5 yıl önce bir ameliyat geçirdim.Karnımın sağ tarafında 6 dikiş izim var.
Ve bu izi 10-15 dakikalığına görünmez yada daha az görünür bir hale getirmem lazım.
Hangi marka fondoteni ve-veya ne yapmamı önerirsiniz.
Şimdiden çok çok teşekkürler![]()
yanlış hatırlamıyosam 'coverderm' diye ürün var ve plastik cerrahlarda bunu öneriyor,kapatıcılığı mükemmelmiş.bi bak derim![]()
canim benim ben ce ya
Dermablend
Dermablend Professional coverage cosmetics. Dermablend provides expert coverage for flawless skin.
yada coverfx
Cover FX - Skin Conditions - Scars Burns
ama benim ten rengime coverfx ii olmadi ama annem cok sevmisti bende dermablend daha ii hem rengi daha transparent hemde parlamio isikta yagli durmuo yani :)