• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

Benim arkadaşım maybelline affinitone kullanıyor gerçekten çok güzel cildi harika görünüyor tavsiye ederim.. ben normalde fondöten kullanmıyorum ama ben de alıcam yani çok güzel:)

ya kızlar hangi fondoteni pudrayı patakremi hatta nemlendiriciyi kullanırsam kullanıyım yüzüm pütür pütür oluyo ya makyaj yapınca merhem sürücem artık kullanmadığım fondoten kalmadı sürmeden önce basıyorum resmen nemlendiriciyi yoook sinir oluyorum ya

YVES SAINT LAURENT'ten çok memnun kaldım.Daha önceden loreal ve max factor kullandım.Yves'in likit dokusu mükemmel.Kapatıcı özelliğinden ve ince yapısından inanılmaz memnunum.Kokusu da çok güzel salatalık özü var heralde.

Merhaba M.A.C. ağırlıklı olmak üzere ucuz pahalı pek çok fondöten denedim. Estee Lauder almaya karar vermiştim ki buradan okuduğum bir öneri beni flormar almaya yönlendirdi. Mat Touch Foundation en yeni mat fondöteni imiş. Öneriyi yapan arkadaşa çok teşekkürler. Bugün ilk gündü. O kadar yoğunluk ve koşuşturmacada sabah sürdüğüm gibi kaldı. Aşırı yağlı cildim ne parladı ne birşey. Üstelik allık da aynen kaldı akşama kadar. Sanki sabitleyici kullanmış gibi. Herhangi bir ağırlık da yapmadı. Bunu paylaşmak için üye oldum ve çok güzel öneriler okudum.

Kızlar Oriflame Beauty Çift Uçlu Fondöten kullanan var mı? Pudra etkisi verdiği söyleniyor. Yaz için uygun olabilir diye düşünüyorum ama kararsızım

Maybelline Affinitone kesinlikle mükemmel ve ucuz..
Ama kapatacak çok kusur var ise yüzde yetersiz olabilir.

ben hemen henem her markayı kullandım. bu nedenle derim ki fondoteniniz pudranız ve allıgınız gerçekten iyi olmalı. digerleri önemli degil ama bunlar tüm makyajın bazı. öte yandan uzun süre de kullanıldıklarından aya bölünce çok para olmuyor. eğer çok doğal bir görünüm istiyorsanız Clinique in even after diye bir ürünü var hem gün isiginda bile çok doğal, hem şık. 55 liraya da alabilirsiniz. sanırım loreal yada max factor lerin fiyatı da bu kadardır. öte yandan daha da iyi bir şey istiyorum ve para ayırabilirim diyorsanız channel in ve shiseido nun da çok iyi fondetein leri var. onlar da 75 ila 100 milyon arası. ama unutmayın ki bir şişe yaklaşık 3- 3,5 ay gidiyor, cildinizi besliyor, koruyor, kırışıklıklarla mücadele ediyor ve sizi kesinlikle digerlerinden daha iyi gösteriyor bu markalar.

benim cilt tipim yağlı bu güne kadar sürdüğüm en iyi fondotenler bile bir süre sonra cildimde parlama yapıyordu taaaki geçenlerde CLARİNS TRULYMATE fondoteni alana kadar belki müthiş bi kapatıcılığı yok ama sabah sürüyürsunuz gün sonunda sabahki görüntünüzden farklı bi görüntünüz olmuyor.hiç parlama yapmıyor.ben çok memnunum..tavsiyede ederimyerimseniben

arkadaşlar bende barbara bort ürünlerini kullanıorum özellikle fondoteni harika ilk sürdügünüzde teninizin rengiyle bütünleşiyor ve maske görüntüsünden uzak dogal bi görünüm saglıyor kapatma özelliğide güzel ayrıca yüzde agırlık hissi uyandırmıyor tavsiye edebilirim herkese

Back