• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

innova ve bareminerals'in pudralari cok hos ve tamamen doğal .. fondötenlerini denemedim kullanmadigim icin.. kajalin da allıkları harika..

canım allığım mineral katkılı fondötende de dediklerini araştırıcam teşekkür ederimopuyorumnanaktan

:) sağol ya cidden ürünü satmak için al demeyeceklerini bilsem boyner girişteki kağıt bebeklere soracağım ama sağolsunlar ellerinde badan olsa onlardaki pazarlama tekniği ve şeytan tüyü ile alırmışım gibi geliyor genelde yasnaşmıyorum bile:)

arkadaslar yaklasik 4 senedir vichy kullaniyorum sivilce lekeleri olan bi yuzum var ve hemen hemen her disari cikmamda kullanmama ragmen tam 1 yil gidiyor kapaticiligi ve ciltte yayilmasi mukemmel oneririm vichy dermablend serisi komedona neden olmuyor gunes koruma faktoru iceriyor ve cilde cok guzel uyum sagliyor aklinizda olsun :)) urunu goz altida dahil kullanabiliyosunuz

Son düzenleme:
evet arkadaşalr açık tenlilere uygun fondöten pudra önerisi ile ı.d. bar minerals ürünlerini bulabileceğim yerlerin adreslerini bekliyorum

benim cildim sivilceli olduğu için doğal kullanmak zorunda kalıyorum.. ı.D'nin mineralli fondatenini tercih ediyorum.. kapağa biraz döküyosun kendi fırçasıyla yaydırıyosun çok doğal bi parlaklık verio ve kapatması falan güzel oluyo.. Ama sivilceler geçince sürmcem hiçbişi yüzüme inş. delikafadulden Ne kadar minaeralli olsa da zarar verir diye düşünüyorum..

kızlar ben clarins truly matte fondoteni tekin acarda denedim inanılmaz güzel heleki yağlı bi cildiniz varsa kesinlikle parlama yapmıyor. fiyat biraz orda pahalı gelmişi çilekten sipariş vercem ama kendime uygun rengi bulamadım keşke orda sorsaymışım akılda edemedim gerçi :(:çok üzgünüm: ben beyaz tenli sayılırım max factor 105 kullanıyodum aranızda clarins kullanan bana yardımcı olabilecek biri varsa çok seviirimyerimseniben

kızlar ben clarins truly matte fondoteni tekin acarda denedim inanılmaz güzel heleki yağlı bi cildiniz varsa kesinlikle parlama yapmıyor. fiyat biraz orda pahalı gelmişi çilekten sipariş vercem ama kendime uygun rengi bulamadım keşke orda sorsaymışım akılda edemedim gerçi :(:çok üzgünüm: ben beyaz tenli sayılırım max factor 105 kullanıyodum aranızda clarins kullanan bana yardımcı olabilecek biri varsa çok seviirimyerimseniben

canım ya bende o fond. düşünüyorum esteenin double wear 1 numarasını aldım tenime açık geldi ve ben nemlendirici istiyorum bu bahsettigin clarins kurutuyomu?bide tam olarak ismi nedir?çok sordum ama

Kızlar ben clarins kullandım çokda memnun kaldım zamanında fiyatlar biraz yüksek oldugu için ve ihtiyaç çok duymadığım için tekrar almamıştım.
ben max factorde 106 kullanıyorum suan ama clarins'de de 06 praline kullandım.
Benim kullandığım fondötenin adı ' Teint eclat confort autofocus' du çokda memnundum tavsiye ederim.

i.d bare minerals in adı degısmıs youngblood olmus.içerik aynı.kabı da bıraz degısmış.renk tonlarıda farklılasmıs.ürün cesıtlılıgı artmıs ama eskı tonu tam yakalayamadım ona yakın bır ton aldım.

evet arkadaşalr açık tenlilere uygun fondöten pudra önerisi ile ı.d. bar minerals ürünlerini bulabileceğim yerlerin adreslerini bekliyorum

bazı eczanelerde satılıyor ya da netten de alabılırsın(internetten satıs yapan eczanelerden)İstanbulda nerde vardır bilmiyorum.

Kızlar vıchynİn norma teİnt İsİmlİ fondetİnİnİ kullanan varmı ? SonuÇlar nasıl ?

canım önceki sayfalara bakarsan ben yazmıştım görüşlerimi. ben ilk çıktığından beri kullanıyorum çok memnunum ama artık eczaneler getirtmiyor çünkü türkiyede çok talep görmemiş. dermalogica nın var onunla eşdeğer fiyatta ve içerikte bir ürünü. ben bittikten sonra onu denemeyi düşünüyorum.
çok fazla geride değil benim yazdıklarım baka baka gidersen görürsün.

ya benimde hafif göz altı morluklarım var cildimde kuru ve soluk bana vichy nin ürünlerinden önebileceğiniz kapatıcı fondoten varmı çok şey istiyorum ama :kedi:

canım öğrenci değil misin henüz yani bu yaşta göz altı morluğun varsa fondoten aramak yerine doktora gidip kan tahlili iste. demir çinko vs eksikliğin vardır çok büyük ihtimal. benim de öyleydi. demir depom bile boş çıktı doktor yerinden fırladı sen nasıl ayakta duruyosun diye. kan yapıcı şeyler ye, zaten eğer demirin falan düşük çıkarsa da-ki muhtemelen çıkıcaktır- ilaç verir içersin düzelirsin.
benim de başımdan geçtiği için uyarayım dedim a.s

canım ya bende o fond. düşünüyorum esteenin double wear 1 numarasını aldım tenime açık geldi ve ben nemlendirici istiyorum bu bahsettigin clarins kurutuyomu?bide tam olarak ismi nedir?çok sordum ama

clarins truly matte fondotenin adı parlama yapmaması süper benim cildim yağlı olduğu için çok iyi geldi tabiki her uygulamadan önce yüzüme nemlendirici kullanıyorum.bende 06 pralin aldım çilekten yanındada bi kaç parfüm aldım kargo bedavaya gelmiş olduzemuszemus

ben alix avien denedim berbattı yani en azından makyajsız yüzüm daha iyi:umursamaz:
sonra golden rose kullanmaya başladım harika bişey kokusuda çok güzelzemuszemus

Back