Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

lorel true match kullanıyorum pudra olarak clarins ama clarinsin testerını denedim bayıldım sanırım bitince ondan alıcam bayanssulusmile

benim cildim karma olduğu için birazda sivilceye müsait olduğu için ben kesinlikle patakrem pudra ve yoğun kıvamlı fondotenleri kullanmıyorum, vichy norma derm serisinin ürettiği problemli ciltlere özel olan yağsız fondotenini kullanıyorum 4 senedir ama o da artık üretilmiyormuş sanırım bütün eczaneler aynı şeyi söylüyo belki de şimdi yeni üretimi varsa geliyodur bilemiyorum. çok güzel bir fondotendi ciltte aydınlık bi görünüm oluyor katman katman olmuyor yüzünüz, doğal bi kapatıcılık sağlıyor muhteşem gerçekten. ben bunu çok beğendiğim için alternatif ürünleri sordum eczaneye. dermalogica ve La Roche-Posay in aynı tarz yağsız fondotenlerini önerdi. benim bitmek üzere fondotenim bitince alıcam onların sonuçlarını da paylaşırım sizlerle :)

Selam kızlar. Benim bu zamana kadar denemediğim marka kalmadı açıkcası. Nivea'dan memnundum ama kaldırıldı maalesef piyasadan. Loreal'in aldım memnun kalmadım açıkcası. Şu anda ise flormar'ın su bazlı fondotenini kullanıyorum. hiç değmez bence 40-50 lira vermeye. flormar muhteşem süper kapatıyor. cildimede hiç bir zararı olmadı hemde hassas olmasına rağmen. hatta bazen makyajımı silmeden yatıyorum hiçbirşey olmuyor.(kaşıntı vs...) Flormar kendini çok yeniledi ürünleri muhteşem. Terracota allıkları ve farlarıda çok güzel. Tavsiye ederim.

ben 2 senedr bunu kullanıyorum hem fiyatı çok uygun hemde kapatıcılığı mükemmel

ben fazla fondöten kullanmam ama özel günlerde kullandığım avondan aldığım var şişe içinde çok memnunum hafif parlaklık veriyo seviyorum işimi görüyor a.s

uzun zamandır kanebo marka fondeteni kullanıyorum çok memnunum çok doğal duruyor. Daha önce pek çok markayı denedim ama en iyisi kaneboydu.

YVES SAINT LAURENT Matt Touch Foundation aldım en son. kadifemsi bir yapısı ve çok güzel bir kokusu var. sürer sürmez pudra gibi duruyor ciltte, yağsz olduğu için. yani yağlı ciltlerin tercihi olabilir. ancak yüksek kapatma istiyorsanız tavsiye etmem. orta derecede kapatıyor. yani sivilce leke filan varsa gizlemez.

max factore dikkat edin derim kizlar.. benim max factorle anilarim hic iyi deil.. (creme puff).. 4 yil süren alerjik sivilce maceramin baş kahramanıdır.. düşüninki bu macera Roaccutane ilac kullanmak zorunda bıraktı beni.. max factoru sadece 1 kez cildime sürdüm ve ikinci gün suratımda kaşıntılar başladı.. 3. günde ise süprizzz... kıpkırmızı sivilceler.. ve benim sivilce maceram basladı.. bigün bi eczaneye girdim alerji yapmıcak bi pudra almak icin .. eczacı aynen şunu soyledi ''suratına noldu boyle max factor mu kullandın yoksa?'' :))) ki ben en adi pudralarda bile böyle bi sorun yaşamamıştım.. hassas bi cildim yoktu yani.. Roaccutane tedavisinden sonra cildim şimdi bebek gibi oldu.. ve şuan tek bi ürün kullanıyorum .. fondoten sürmüyorum hic.. yağlı bi his biraktigindan tercih etmiyorum.. kullandığım pudra innova'nin pudrası.. tamamen bitkisel .. antialerjik.. ve ben bugune kadar ciltle bu kadar güzel bütünleşip sanki kendi tenimmiş gibi duran başka bi ürün görmedim.. bazen makyajı silmeden yattıgım oluyo ama Allaha sükür cildime hic alerji yapmadı..

canım max factor konusunda haklısın ben de ten makyajında pek sevmem o markayı allıgı dışında..krem allıgını begeniyorum crem puff u da kullandım fondoteninide çok güzel kapatıyordu fakat bende de çok sivilce yapıyordu..innova ya bi bakıcam canım ..ama sana benden tavsiye sen yinede makyajını temizlemeden yatma.yeni tedaviden çıkmışsın zaten o eziyeti çektrme kendini birdaha..

evet cnm yanlis oldugunu biliyorum ama bazen isten öyle yorgun geliyorum ki ustumu bile zor degistiriyorum bi tavsiyede benden kizlar bu tedavim sirasinda bepanthenin kreminide kesfettim.. onceden merhemini filan bilirdim ama kremi daha farkliymis.. yaglandirmadan cildi yumusatiyo nemlendiriyo.. ve bi sorun oldugunda tedavi edici ozelligi var.. cildinize krem kullaniyosaniz, market ürünlerini deil böyle bisey tercih edin derim.. doktorum tavsiye etmisti.. normalde de baska bi urun kullanma dedi.. ben bepanthenle tanismadan once teyzemin yanina tatile gittim.. kadin 38 yasinda cildi bebek gibi olmus ( onceden lekeler, siyah noktalar ve pütürler vardi).. ne yaptin boyle yuzune dedim.. valla bepanthen krem kullaniyorum bi senedir dedi.. baskada bisey sürmüyorum cok iyi geldi bana dedi.. ben korkmustum o zaman yaglandirir diye kullanmamistim.. ama doktrum tedavi sirasinda onerince basladim simdi birakamiyorum.. makyajinizi temizledikten sonra suratiniza iyice sürün ve yedirin.. onarici etkisi muthis

bende geçenlerde rimmel marka 16saat kalıcılık vaadeden bir fondoten aldım ve çok memnunum kapatıcılığı ve kalıcılığı beklentimi karşaladı

Kızlar vıchynın norma teınt ısımlı fondetınını kullanan varmı ? SonuÇlar nasıl ?

Mac face and body nerden alabilirim internetten baktımda göremedim ? Kozmetikçilerde varmıdır ya zor bulunan birşeymi birde kullanan arkadaşlar acaba kapatıcılığı nasıl şimdiden sağolun.

Mac face and body nerden alabilirim internetten baktımda göremedim ? Kozmetikçilerde varmıdır ya zor bulunan birşeymi birde kullanan arkadaşlar acaba kapatıcılığı nasıl şimdiden sağolun.

mac i mac mağazalarından alabilirsin canım

İstanbul dasın sanırım Bakırköy Capacity , Taksim vs. gibi yerlerde kendi mağazaları var

fondöten hakkında bir bilgim yok ama canım

Kızlar vıchynİn norma teİnt İsİmlİ fondetİnİnİ kullanan varmı ? SonuÇlar nasıl ?

ben yaklaşık 6-7 sene önce kullanıyordum. baya devam ettim 2-3 kutu kullandım. severek kullandım güzeldi. la rocheninki de çok güzel aklında olsun. hatta en son aldığım YSL bitince tekrar la roche alıcam. hem ekstradan bi sivilce fln yapmıyor hem de çok güzel kapatıyor. ben vichynin de la rochenin de çok ürününü kullandım. la roche biraz daha iyi.

ben max factor kullandım ama memnun kalamdım nedensse onun yerine maybeline öenririm pudralaşan fondoten çok doğl duruyo hiç fondtn var gibi durmuyo kapatıcılık özelliği de iyi tavsye ederim yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…