max factore dikkat edin derim kizlar.. benim max factorle anilarim hic iyi deil.. (creme puff).. 4 yil süren alerjik sivilce maceramin baş kahramanıdır.. düşüninki bu macera Roaccutane ilac kullanmak zorunda bıraktı beni.. max factoru sadece 1 kez cildime sürdüm ve ikinci gün suratımda kaşıntılar başladı.. 3. günde ise süprizzz... kıpkırmızı sivilceler.. ve benim sivilce maceram basladı.. bigün bi eczaneye girdim alerji yapmıcak bi pudra almak icin .. eczacı aynen şunu soyledi ''suratına noldu boyle max factor mu kullandın yoksa?'' :))) ki ben en adi pudralarda bile böyle bi sorun yaşamamıştım.. hassas bi cildim yoktu yani.. Roaccutane tedavisinden sonra cildim şimdi bebek gibi oldu.. ve şuan tek bi ürün kullanıyorum .. fondoten sürmüyorum hic.. yağlı bi his biraktigindan tercih etmiyorum.. kullandığım pudra innova'nin pudrası.. tamamen bitkisel .. antialerjik.. ve ben bugune kadar ciltle bu kadar güzel bütünleşip sanki kendi tenimmiş gibi duran başka bi ürün görmedim.. bazen makyajı silmeden yattıgım oluyo ama Allaha sükür cildime hic alerji yapmadı..
canım max factor konusunda haklısın ben de ten makyajında pek sevmem o markayı allıgı dışında..krem allıgını begeniyorum crem puff u da kullandım fondoteninide çok güzel kapatıyordu fakat bende de çok sivilce yapıyordu..innova ya bi bakıcam canım ..ama sana benden tavsiye sen yinede makyajını temizlemeden yatma.yeni tedaviden çıkmışsın zaten o eziyeti çektrme kendini birdaha..
Mac face and body nerden alabilirim internetten baktımda göremedim ? Kozmetikçilerde varmıdır ya zor bulunan birşeymi birde kullanan arkadaşlar acaba kapatıcılığı nasıl şimdiden sağolun.
Kızlar vıchynİn norma teİnt İsİmlİ fondetİnİnİ kullanan varmı ? SonuÇlar nasıl ?
mac i mac mağazalarından alabilirsin canım
İstanbul dasın sanırım Bakırköy Capacity , Taksim vs. gibi yerlerde kendi mağazaları var
fondöten hakkında bir bilgim yok ama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?