innova ve bareminerals'in pudralari cok hos ve tamamen doğal .. fondötenlerini denemedim kullanmadigim icin.. kajalin da allıkları harika..
canım allığım mineral katkılı fondötende de dediklerini araştırıcam teşekkür ederimopuyorumnanaktan
kızlar ben clarins truly matte fondoteni tekin acarda denedim inanılmaz güzel heleki yağlı bi cildiniz varsa kesinlikle parlama yapmıyor. fiyat biraz orda pahalı gelmişi çilekten sipariş vercem ama kendime uygun rengi bulamadım keşke orda sorsaymışım akılda edemedim gerçi:çok üzgünüm: ben beyaz tenli sayılırım max factor 105 kullanıyodum aranızda clarins kullanan bana yardımcı olabilecek biri varsa çok seviirimyerimseniben
evet arkadaşalr açık tenlilere uygun fondöten pudra önerisi ile ı.d. bar minerals ürünlerini bulabileceğim yerlerin adreslerini bekliyorum
Kızlar vıchynİn norma teİnt İsİmlİ fondetİnİnİ kullanan varmı ? SonuÇlar nasıl ?
ya benimde hafif göz altı morluklarım var cildimde kuru ve soluk bana vichy nin ürünlerinden önebileceğiniz kapatıcı fondoten varmı çok şey istiyorum ama :kedi:
canım ya bende o fond. düşünüyorum esteenin double wear 1 numarasını aldım tenime açık geldi ve ben nemlendirici istiyorum bu bahsettigin clarins kurutuyomu?bide tam olarak ismi nedir?çok sordum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?