Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

ben max factor kullandım ama memnun kalamdım nedensse onun yerine maybeline öenririm pudralaşan fondoten çok doğl duruyo hiç fondtn var gibi durmuyo kapatıcılık özelliği de iyi tavsye ederim yanii

bende maybellineden vazgecemeyenlerdenim :)) heleki rimellerinden.. baska hicbi rimel kullanamıyorum.. bide bronz köpük allığı varki bi harika.. yüzüne sürdügün anda hafif kremsi bi pudraya dönüşüyo süper..

saol efifciğim bende nette gördümde merak ettim opuyorumnanaktan

ya benimde hafif göz altı morluklarım var cildimde kuru ve soluk bana vichy nin ürünlerinden önebileceğiniz kapatıcı fondoten varmı çok şey istiyorum ama :kedi:

Maybelline New Affinitone fondoten kullanıyorum. içinde E vitamine varmış. Cildi çok güzel nemlendiriyor.

ben max factor lasting performance kullanıyorum memnunumda ama benim yüzümde çok fazla leke ya da sivilce yok sadece renk tonunu düzenlemek adına kullanıyorum acaba önerebileceğiniz birsey var mı?

ben max factor lasting performance kullanıyorum memnunumda ama benim yüzümde çok fazla leke ya da sivilce yok sadece renk tonunu düzenlemek adına kullanıyorum acaba önerebileceğiniz birsey var mı?

max factor gibi ürünler market bazlı ürünlerdir cnm.. böyle ürünleri eczanelerden alın ve bence icinde kimyasal barındırmayan ürünler olsun.. mesela tamamen minerallerden yapılan ürünler var artık.. sebze sularindan v.s ... max factorle ilgili yukarda yazdim neler yasadigimi

Teşekkür ederim canım peki bana önerebileceğin herhangi bir marka var mı?bayanssulusmile

ı.d. minerals ürünleri hakkında detaylı bilgi verir misiniz arkadaşlar:) ben sürekli makyaj yapmama rağmen şöyle pürüzsüz gözüken yüzlere bayılıyorum lakin kozmetik markaları belli en iyi marka bile yapay bir sürü malzeme barındırıyor sorunlu bir cildim yokken boşuna sürüp cildi bozmak istemiyorum.
Anladığım kadarıyla bu markanın ürünleri hem besliyor hem cilt rengini dengeliyor hem de oldukça pürüzsüz yapıyor teni ve benim gibi makyaj temizlemeye üşenenler için de birebir...cevap bekliyorum

ben max factorun yüzümü berbat etmesinden sonra bi eczaneye girmiştim pudra almak icin.. ezcacı bayan minerallerden oluşan bi pudra vericem sana dedi.. ve i.d. bare mineralsi verdi.. ne son kullanma tarihi var nede icinde kimyasal barındırıyor.. asla alerji yapmıyor.. hatta gece sivilcelerine sürüp yatabilirsin tedavi edici özelliği var demişti.. 3 sene oldu hala bi kutuyu bitiremedim ben (cok sık makyaj yapmam ) son kullanma tarihi olmaması güzel.. memnunum..

peki bu markayı nerde bulabilirim istnbul anadolu yakasında :) teşekkürlrrrrrrrr

ben bu ürünü nerelerde bulabilirm mesela istanbul anadolu yakası olarak verebilceğiniz adresler mevcut mu

anadolu yakasından aldım bende zaten.. Tepe nautilus alışveriş merkezinin yan kapısından girince hemen girişte bi eczane var (minibüslerin ve otobuslerin gectiği yola bakan taraf).. orda bulabilrsin..

anadolu yakasından aldım bende zaten.. Tepe nautilus alışveriş merkezinin yan kapısından girince hemen girişte bi eczane var (minibüslerin ve otobuslerin gectiği yola bakan taraf).. orda bulabilrsin..

ama olmaz ki ya ben baktım oraya stokta hiçbir rengi hiçbir şeyi kalmamışsağol ama resemn puff oldum şimdilmaz:

ama olmaz ki ya ben baktım oraya stokta hiçbir rengi hiçbir şeyi kalmamışsağol ama resemn puff oldum şimdilmaz:

hmm baska bi yer bilmiyorum cnm ya .. ama eczanelere sorustur elbet bi yerden denk gelir.. bide innovanin ürünleri güzel.. onlarida deneyebilirsin.. su an innovanin bronz pudrasını kullanıyorum.. sivilcelere sürünce 1 saat icinde kurutuyo.. ve alerji yapmıyo.. tamamen dogal

vay vay vay bende yaş 31 e geldi artık kırışık bakımı falanda başlamak lazım diye gittim bir kaç üründe aldım almayı düşündüğüm marka nivea idi sonra ürünlerine tam karar verememiştim ki satıcı kızın motivasyonu ile dnage hücre yenileyicide almış buldum kendimi:) aslında ben sadece Q10 plus gündüz kremi ve göz çevresi alıp çıkacaktım birde oksijen power in çok methini duymuştum ama yok bulmadım internet üzerinden satış yapan sitelerde var lakin şimdi gereksiz mi olur ne birde temizleyiciyi düşünüyorum Q10 plus temizleme sütü mü alayım yoksa yoksa oksijen serisi köpük mü yada klinik ürün mü aman ya bu konulara yaş 30 olduktan sonra girince bişey bilmiyor insan

cnm cilt temizliğini her yaşta yapmak şart aslında.. ama cokda abartmadan.. cildine bi anda yüklenme derim.. bi temizlik sütü al.. geceleri temizleme sütüyle temizle sonrada yatmadan cildini nemlendir.. zaten gunduz kremide almissin.. gunduzleride nem ihtiyacini onunla giderirsin.. baskada biseye gerek yok bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…