ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR kullanıyorum ve denediğim en iyi fondoten diyebilirim...Yüzde parlamayan mat duran,sıcakta akmayan (en önemli özelliği) kısacası tek geçtiğim fondotenlerin en başında.. Bu arada duyguege şişesi dedigin gibi kullanış açısından pek rahat degil... Ben çok az parmağıma döküp yüzüme öyle uyguluyorum.. Ama buna deger :lepi:
13 yaşındaysan hiç başlama derim. 23 yaşındayım ve günlük makyajda asla kullanmıyorum fondöten.
sivilceler için krem fln kullan doktora gir ama fondtne bşlama o yaşta..daa zararını görürsn
canım bence de bu kadar erken kullanma derim zararını görürsün, bir doktora görün ilaç tedavisi ile kurtul derim, ama seni çok çok rahatsız ediyorsa biraz daha sonra hafif bir kapatıcı kullanabilirsin sivilcelerin üzerine
kapatıcı fondotenden dahamı az zararlı ?
kaydirigubbakcemile3 kapatıcıyla fondoten zaten aynı cnm.
1 güLüncek bişi yok.. 2. ay ne bilem 13 yaşında genç kızım makyaj yapmamki sizin qißi hergün:):)
neyse şeyben bu fondoteni aldım geçenlerde kullanan varmı ? :uhm:
canım ya bu fondoteni sana önermem ben de senn yaşlarındayken kullanmıştım bunu sonrasında noldu biliyomusun sivilce bastı yüzümü ..bence erken fondoten vs için sana hafif renk veren kapatıcılıgı az pudralardan al hiç degilse kıyma o güzelim cildineyerimseniben
Canım bence hafif bi pudra al ben senin yaşlarındayken sivilcelerimin belirginliğini azaltmak için pudra kullanıyordum max faktor yada flormar deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?