• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

kızlar ben mybelline wonder finish kullanıyorum..ve çok ama çok memnunum yaklaşık 3 yıldan beri kullanıyorum ve o zamandan bu zamana hıc bir şekilde cildimde bi zarar oluşturmadı.(sivilce vs.) hatta normalde daha öncesinden kalma sivilcelerim vardı doktorumun verdiği bi ilaçla hepsi geçti ve hala kullanmaktayım bi tane bile sivilce çıkartmadı.kapatıcılığı herika ztn.azcık sürüp gayet doğal ve pürüzsüz bi görünüme kavuşabiliyorum.en sevdiğim özelliği sonradan ciltte pudraya dönüşmesi bu sayede pudra kullanmama gerek kalmıyo.ben çok memnunum üstelik fiyatı gerçekten çok uygun yerimseniben

Arkadaşlar öncelıkle ben aranıza yenı katıldım.. Herkese merhabalar...
Bende yıllardır cıldıme uygun olan fondotenı aradım durdum ta ki gecen yıla kadar ,fondotenım bıtmıstı ve eskı fondotenımden de hıc memnun değildim takı Estee Lauder'ı bulana kadar... arkadaslar kesınlıkle tavsıye edıyorumm mukemmel .maske gıbı durmuyor ıpeksı ve hafıf bır gorunum vaad edıyor kı gercekten oyle..gorenler cıldıme hayran kalıyor..gercı fıyat olarak pek uygun olmasada(ben gecen yıl 75 e almıstım) muhtesem bır gorunum ıcın değer dıyorum yanında kesınlıkle goz altı ıcın kapatıcısını da almayı unutmayın onun fıyatıda fondotenle aynı tutarda..ıkisinin uyumu mutesem..kaydirigubbakcemile2:teytey:hihoyyyt

alkisalkisalkis fondotende bir çok marka denedim bugüne kadar, max factor, loreal, maybelline, vs.. ama estee lauder double wear fondotenlerin ilahı gibi bişey, hani derler ya bu dünyadaki meyveler cennetekinin yansıması diye, hah işte bu estee lauder'da aynen öyle! karma ve hafif yağlı cildi olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum, evet bildiğiniz şiddetle :mymeka:

malice benım cıldım kuru bıraz bende kullanabılırmıyım bu fondetenı pul pul yaparmı ne dersın..

creme puff max factorun alıcam ama sivilce yapıomu?. sivilceden kurtulmuşken bide başıma iş açmak istemiyorumCADIARZU

canım benım cildim hassastır bende sivilce yapmamıştı yıllarca kullandım ama sivilceye meyilli cidlidn varsa shiseido pureness kullan canım ben yenı aldım ve memnunum yağlandırmıyo hem de tedavı edıcı özelliği varmış çok duymuştum methini ve aldım memnununm cildimde maske gibi de durmuyo ince yapısı var:lepi:

Bende double wear kullanıyorum şuan ama loreal den bir fark olmadı benim için..Neden acaba:(

Ben uzun zamandır bare minerals diye bir marka kullanıyordum.Ancak Türkiye'ye artık gelmiyormuş.Yerine Young Blood marka geliyormuş onu aldım.özelliği şudur;fırça ile uygulanır,mineral tozdan oluşur.Cildim yağlı ,çok memnun kaldım.Tavsiye ederim.

arkadaşlar youngblood kullanan var mı mineral ürün dermokozmatik. Ben lancome kullanıorum çok güzel cilt nefes alıor ama arada değiştirmek gereiormuş bu youngblood nasıl bilen var mı?

Shiseido yu severek yillarca kullandim ve dunden beri Dior Nude a basladim, harika yapisi, cildim kuru bu mevsimde... nude sivi seklinde...

max factor lasting performance kullanmaya basladım yapısı cok ince hiç yokmuş gibi memnunum sivilce felanda yapmadı gayet güzel..

max factor lasting performance kullanmaya basladım yapısı cok ince hiç yokmuş gibi memnunum sivilce felanda yapmadı gayet güzel..

ben oriflame giordani gold kullanıyorum. çok beğendim aslında.gayet uyumlu cildime.ama max factor ü çok merak ettim.herkes çok övmüş. fiyatları nasıl acaba. biraz fazla kullanıyorumda ben fondöteni.

max factorun fiyatı 39tlydi gecen hafta aldım.hatta aldıktan sonra baska bı yerde 33tlyede gördüm 6tl fazladan vermiş oldum :teytey:

kesinlikle bourois derim.her markayı denedim bunun kadar doğal duran daha olmadı.hiç maske gibi durmuyor çok ince yapısı krem gibi mis gibi de kokuyor tavsiye ederim:ecrin_bebek:

estee lauder double wear kullanıyorum fena deıl .ama şişesi kullanışlı değil.dökme fondoten
bir de i.d bare minerals bence süper ama üztüne bir kat pudra ile.çünkü i.d parlıyor.üzerine double wear pudra ya da lapraire pudra ile çok doğal duruyor.
sanırım i.d bare minerals alıcam
fiyatlar ikisinin de aynı.i.d. pudra gıbı toz seklınde ama i.d fondoten fırcasıyla bırlıkte mukemmel sonuc alınıyor.

Vichy kullanıyorum, ve çok memnunum. Tüm lekeleri 2 damlasıyla kapatıp cilde mükemmel bir doğallık veriyor. Cildimi de yormadığını düşünüyorum.

Back