• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

estee lauder double wear güzel bir fondoten kadife gibi kusursuz ama özellikle çok daha fazla kapatıcılık aranıyorsa mac studio fix fluid derim..

kızlar yardımmmm yağlı ve problemli bi cildim var yüzümde çok olmasada sivilceler çıkıyor fondotensiz makyaj yapamıyorum hangi fondotoni önerirsiniz yaşadığım şehirde ssadece loreal max facttör maybellinne vichy gibi markalar sadece netten de hiç denemediğim bi fondotoni almak istemiyorum nolur yardım

canım ben çok fazla fondoten kullanmam ama benim de t bölgem yağlı ve özel bir yerlere gidrken fondöten süreceğimde maybelline affinitone sıvı fondöteni kullanıyorum ve çok çok memnun kaldım...çok ağır olmadığı için doğal duruyor.üstelik e vitaminliymiş...alnımda sivilce çıkar ve burnum hemen yağlanır ama maybelline'in bu fondtennde böle bi sorunum olmadı..üstelik fiyatı da 14tl falandı herlde...ayrıca ağır olmadığı için cildin nefes almasını da engellemio çok fazla:lepi:

ben lancome kullaniyorum cok memnunum, ayrica kesinlikle cilt tipinize gore fondoten kullanin markasiz urunlerden uzak durun.

carmina çok güzel kapatıyor tenin kumralsa 4 numara al çok güzel memnunum orflamenin vinston diye serisi var orda salatalık içiren bi fondoten var allahım çok güzell bu kadar tavsiye edeblirim avonunuda sper

avon pata kremim bittimirmirmirmir maybelline i kuaförler de çok övüyor.. ondan mı alsam acep ??? fisfisfis

Arkadaşlar yorumlarda okuduğum kadarıyla ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR çok met edilmiş benim cildim yağlı ve lancome loreal marka fondötenler kullandım bugüne kadar...Değişim yapmak istiyorum gözeneklerimde açık uygun olurmu kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz?Birde fiyatını aşağı yukarı söylerseniz çok sevinirim...

Nıvea Beaute- beauty lift kullanıyorum ama ben tüm yüzüme fondöten uygulamıyorum sadece gözaltı ve o an varsa kızarıklık filan onları kapatıyorum..

Ben de L'oreal İnfallible kullanıyorum çok memnunum, daha önce de True Match kullanmıştım ondan da çok memnundum. Infallible çok doğal duruyor, tüm gün hiç çıkmıyor ve kıyafetlere bulaşmıyor. Tenimden daha koyusunu kullanmama rağmen maske etkisi yapmıyor cildime uyum sağlıyor. Este Lauder, Max Factor, bir ton mineral fondoten neredeyse piyasadaki tüm fondotenleri denedim Loreal'i tek geçerim.

Flormar aqua stay on fondöteni kullanıyorum ama yakında yeni bir tane alacağım, ne alacağımı düşünüyorum :D

estee lauder double wear kullaniyordum ben taa ki strawberry den yanlislikla 2 yerine 3 numara soyleyene kadar. cok koyu geldi 3 numara ben de ziyan olmasin diye yine guvendigim bir marka olan maybeline den affinitone un en acik tonunu aldim ve estee nin icine bosalttim rengi istedigim kivama gelinceye kadar.sırnaşık şey fazla pahali bir sey almadim ya karisim guzel olmazsa diye hem o kadar acik tonun kalanini da kullanamam diye. ve harika bir fondoten oldu :lepi::lepi: hem tonu tam cilt tonum oldu cunku cok ince ayarlar yaptim 2 tonu karistirip hem de normal kullandigim estee den daha guzel bir sey oldu daha dogal mi duruyor yapisi mi inceldi oyle anlatamadigim bir sey iste :lepi: artik hep oyle kullanacagim estee+affinitone yerimseniben

kanebo, biotherm, id, clinique gibi birçok markanın fondötenini kullandım ancak şu ana kadar tek memnun kaldığım fondöten sisley in fondöteni.. gerçekten harika bi fondöten fiyatı biraz pahalı ama bence değer.. benimki bitmek üzere neredeyse hergün kullandım ve dört ayda ancak bitti.

clarins şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi.Hem süper kapatıyro hem de yağsız.Ama biraz pahalı.70-80 arası...

Double wear aldım bende ama şişesi çok kullanışsız geldi bana cam şişe ve sürme aparatı yok neyle sürüyorsunuz onu arkadaşlar elinizemi döküyorsunuz?

Back