• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

Tek renk kullanmıyorum kızlar ben, 2 veya 3 rengi birleştiriyorum..Estee yi çok seviyorum, ama çok koyu tonları malum, Deborah die bir marka keşfettim, Elizabeth Arden'ın yan markası mı neymiş, şu an iki ürünü karıştırıp kullanıyorum..Tam cilt tonunu yakalayabiliyorum ve porselen die tabir edilen fona ulaşabiliyorum. Ama tek bir ürün veya renkle bunu yakalayamıyordum...

body shop un oil free fondotenini kullanmaya başladım ..mat ve hoşuma gitti (: bu arada aranıza yeni katıldım :):) hepinize merhaba...

Vıchy Normateint Fondoten kullanıyorum 2 haftadır.SPF 20 güneş koruma faktörü içeriyor.Cildimi bozmuyor ben memnun kaldım tavsiye ederim canlarımopuyorumnanaktan

yaz aylarındaki vazgecilmezim..spfli shisediom..
shiseido-face-care-30ml-1oz-sun-protection-liquid-foundation-spf43-pa-sp30-women.jpg

Ben de Kryolan kullanıyorum.. Su bazlı.. çok güzel kapatıyor.. aslında tv ve tiyatro oyuncuları kullanıyor.. kuaförlerin çoğu gelin makyajı gibi profesyonel makyaj isteyenlerde bu ürünü kullanıyorlar.. yaz-kış rahatlıkla kullanabilirsiniz.. ben hergün kullnıyorum ve aldığım bir paket ürünü yaklasık 1 yıl kullanıyorum.. ama temin etmesi biraz zor gibi sadece merterde yetkili satış yeri var.. bunun dışında kuaforlarden alırsanız yaklaşık 2katı fiyaz veriyorlar..

Yaglı cıltlere chanel teint innocence tavsıye etmıyorum acayip parlama yapıyor..Estee Lauder double wear gece bı yere cıkarken surmek ısteyecegınız bı fondoten cok kalıcı kapatıcılık performansıda ıyı..Estee Lauder double wear light aldım Nefret ettim..Memnun kaldıgım marka Prescriptives virtual matte ..Ne maske gıbı duruyor ne parlama yapıyor ustelık kapatıyor e daha ne olsun :)

ben fondöten yerine renkli nemlendirici kullanıyorum eczanede tesadüfen gördüm varla yok arası duruyor ama baska bir işilti geliyor yüzüme sanki hamde yüzde yüz dogal harmony and wellbeing NATURE'S diye bir marka

Benim vazgecilmezim Estée Lauder Double Wear ondan iyisini tanimam : Gun boyunca cildimi ferah tutuyor..Ister yaz ve nemli hava olsun ister kis yada spor yapayim 15 saat dayanikligi var yuzumu porselen gibi yapiyor super bisey opuyorumnanaktan

çok uğrastım bi sürü denedim en sonunda max factor lasting performance 106 bana ck ıı geldı . pul pul durmuo , iyi kapatıyo . deneyin derim:) [en son 50 liraya aldım]

MAC FACE AND BODY FOUNDATION kullanıyorum hem yüz hem vucut için kullanabliyorsunuz çok hafif ve su bazlı bir ürün doğal makyaj için ideal yaklaşık 1,5 yıl gidiyor yüzünde hiç birşey yokmuş hissi yaratan güzel bir ürün çok fresh.

Vıchy airteint yine su bazlı cildi kadife gibi yapan aynı zamanda nemlendiren harika bir ürün

Tokalon su bazlı cildi nemlendiren bir ürün hafif kusurları kapatabiliyor...
Her ne kadar 3 ürün arasında farklı özellikler olsada temelde su bazlı olan her zaman iyidir ve çok büyük cilt problemi olmayan sadece cildini daha pürüssüz göstermek isteyen arkadaşlara tavsiyem tokalon

Cildinde hafif kusur bulunan ama maske gibi makyajdan hoşlanmayan arkadaşalarıma mac

kusurlarını tamamen kapatan yinede maske gibi durmayan bir makyaj yapmaktan hoşlanan arkadaşlarıma vichy tavsiye ediyorum.

Bununla birlikte gözaltı kapatıcıları cildinize çok daha büyük zarar verir diye ekleyip bu zararı en aza indirgemek için ürünü bir gözaltı kremi ile karıştırarak kullanmanızı yada kremin üzerine uygulamanızı tavsiye ediyorum.

slm bn yeni kayıt oldum m.a.c face&body kullanmışsınız nereden aldıgınızı ögrenebilirmiyim yni ben bulamıyorum cvplarsnız sewinirim

Ben yuzde plastık maske gıbı duran fondotenlerı hıc sevmıyorum..
Zaten cok fazlada kullanmıyorum nadıren ama yenı bır kopuk fondoten kesfettım cok dogal duruyor ama cok da guzel kapatıyor kesınlıkle tavsıye ederım...
Maybellıne Dream matte mousse... Ben kumralım en acık tonunu kullanıyorum 020.... yerimseniben

Bende çeşit çeşit fondoten kullananlardanım
aslında cildim düzgün ama kuru olduğundan allık vs. durmaz ve fondotenler cilde güzel bir renk veriyoo.
Bronz olduum için şimdi shiesedo bronze base kullanıyorum. Şu an %50 indirimde tavsiye ederim. onun dışında OLAY ın nemlendirici fondoten dokunuşu ve MAC in Face and body liquid fondoteni kullanıyorum.

Kış gelince Estee double wear denemek istiyorum

vıchy normateınt öneririm ama sanırım üretilmiyomuş çok üzüldüm bulabilirsen çok iyidir ve akmaz yağlandırmaz

belki eczanelerde vardır fazla almışlarsa ben aradım bursada yoktu belki aydında bulabilirsin canımCADIARZU

Back