• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR kullanıyorum ve denediğim en iyi fondoten diyebilirim...Yüzde parlamayan mat duran,sıcakta akmayan (en önemli özelliği) kısacası tek geçtiğim fondotenlerin en başında.. Bu arada duyguege şişesi dedigin gibi kullanış açısından pek rahat degil... Ben çok az parmağıma döküp yüzüme öyle uyguluyorum.. Ama buna deger :lepi:

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR kullanıyorum ve denediğim en iyi fondoten diyebilirim...Yüzde parlamayan mat duran,sıcakta akmayan (en önemli özelliği) kısacası tek geçtiğim fondotenlerin en başında.. Bu arada duyguege şişesi dedigin gibi kullanış açısından pek rahat degil... Ben çok az parmağıma döküp yüzüme öyle uyguluyorum.. Ama buna deger :lepi:

Ecemsu evet güzel fondoten ama yani ben daha öncede lancome kullanmıştım ondan pek farklı gelmedi bana..Bende elime dökerek uyguluyorum ama sıcakta falan hiç kullanmadığım için henüz süper yanlarını göremedim..inşallah memnun kalırım bendeopuyorumnanaktan

everyday minerals kullanıyodum türküyeye gönderimi durdurmuşlar ben de likit fondotene geçmei düşünüyorum ama markada karar kılamadım estee duble wear beyaz tenlere uygun mu eger degise lancome da güzel diyorlar hangisini denemeliyim kızlar

Ya benn 13 yaşındayım cildim sivilcelenmeye başladı fondoten kullanmak istiyorum bana iyi ve kaliteli ürün önerileriniz varmıı ??

13 yaşındaysan hiç başlama derim. 23 yaşındayım ve günlük makyajda asla kullanmıyorum fondöten.

sivilceler için krem fln kullan doktora gir ama fondtne bşlama o yaşta..daa zararını görürsn

canım bence de bu kadar erken kullanma derim zararını görürsün, bir doktora görün ilaç tedavisi ile kurtul derim, ama seni çok çok rahatsız ediyorsa biraz daha sonra hafif bir kapatıcı kullanabilirsin sivilcelerin üzerine

13 yaşındaysan hiç başlama derim. 23 yaşındayım ve günlük makyajda asla kullanmıyorum fondöten.

:S:S ama cildim önceden bebek gibiydi yeni yeni sivilcelendi rhtsız oldum :S

sivilceler için krem fln kullan doktora gir ama fondtne bşlama o yaşta..daa zararını görürsn

sivilcelerim çok deqiL ama çıkıo işte morelim bozuLuoo :S

canım bence de bu kadar erken kullanma derim zararını görürsün, bir doktora görün ilaç tedavisi ile kurtul derim, ama seni çok çok rahatsız ediyorsa biraz daha sonra hafif bir kapatıcı kullanabilirsin sivilcelerin üzerine

kapatıcı fondotenden dahamı az zararlı ?

kaydirigubbakcemile3 kapatıcıyla fondoten zaten aynı cnm.

1 güLüncek bişi yok.. 2. ay ne bilem 13 yaşında genç kızım makyaj yapmamki sizin qißi hergün:):)
neyse şey
2968buyuk.jpg
ben bu fondoteni aldım geçenlerde kullanan varmı ? :uhm:

1 güLüncek bişi yok.. 2. ay ne bilem 13 yaşında genç kızım makyaj yapmamki sizin qißi hergün:):)
neyse şey
2968buyuk.jpg
ben bu fondoteni aldım geçenlerde kullanan varmı ? :uhm:

canım ya bu fondoteni sana önermem ben de senn yaşlarındayken kullanmıştım bunu sonrasında noldu biliyomusun sivilce bastı yüzümü ..bence erken fondoten vs için sana hafif renk veren kapatıcılıgı az pudralardan al hiç degilse kıyma o güzelim cildineyerimseniben

Canım bence hafif bi pudra al ben senin yaşlarındayken sivilcelerimin belirginliğini azaltmak için pudra kullanıyordum max faktor yada flormar deneyebilirsin

Selam ben max factor den cok memlunum fiyatıda ideal.cristian dior almıştım bir kez öyle bir hata yaptım 98 milyon a aldım birde ve hala yarısı duruyor hiç güzel değil ve yağlı yani pahalı diye bu iyi deyip almayın derim.ama ben artık yazdan beri fondoten kullanmıyorum sadece hafif ellle sürülen allıklardan sürüp çıkıyorum cildimde sivilce yaptı artık ve şimdi cok güzel bir cildim var aman nazar değmesin.cok özel durumlar olmadıkca bence kullanmayın fondoten.:lepi:

canım ya bu fondoteni sana önermem ben de senn yaşlarındayken kullanmıştım bunu sonrasında noldu biliyomusun sivilce bastı yüzümü ..bence erken fondoten vs için sana hafif renk veren kapatıcılıgı az pudralardan al hiç degilse kıyma o güzelim cildineyerimseniben

cildimde zaten hiçbişi yok sivilce arada çıkıoo bazı bazı ama oynuyorum izi kalıoo. onları kapatmak içinde almıştım neyse artık dursun kenarda bi işime yarar elbet:jeyyar:
saooL ablacımmm werdiqin bilgiler içinn Şenizkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanzemuszemus

Canım bence hafif bi pudra al ben senin yaşlarındayken sivilcelerimin belirginliğini azaltmak için pudra kullanıyordum max faktor yada flormar deneyebilirsin

bu pudra ne yapıyookii yaa fondoten gibimiii :S:S bende max faktörün fondeteni var memnunum ama rengi tam benlik diiL alıyorum ya öcü gibi yada kpkara oluyorum [ ortasıyokmuortasısmile] MAX FAKTOR UN Creme Puff diee bii ürün var ondan alıcam hdi hyrLsııı : ) zemuszemuskaydirigubbakcemile2
saooL ablacımmm werdiqin bilgiler içinn xD x]] : )yerimsenibenŞeniz

creme puff max factorun alıcam ama sivilce yapıomu?. sivilceden kurtulmuşken bide başıma iş açmak istemiyorumCADIARZU

Arkadaşlar öncelıkle ben aranıza yenı katıldım.. Herkese merhabalar...
Bende yıllardır cıldıme uygun olan fondotenı aradım durdum ta ki gecen yıla kadar ,fondotenım bıtmıstı ve eskı fondotenımden de hıc memnun değildim takı Estee Lauder'ı bulana kadar... arkadaslar kesınlıkle tavsıye edıyorumm mukemmel .maske gıbı durmuyor ıpeksı ve hafıf bır gorunum vaad edıyor kı gercekten oyle..gorenler cıldıme hayran kalıyor..gercı fıyat olarak pek uygun olmasada(ben gecen yıl 75 e almıstım) muhtesem bır gorunum ıcın değer dıyorum yanında kesınlıkle goz altı ıcın kapatıcısını da almayı unutmayın onun fıyatıda fondotenle aynı tutarda..İkisinin uyumu mutesem..kaydirigubbakcemile2:teytey:hihoyyyt

kızlar ben loreal in infallible fondotenini kullanıyorum çok memnunum süper kapatıyor. şimdi kapatıcısını da almayı düşünüyorum.

Back