• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

canım ben kullandım..eğer leke yada sivilce kapatma gibi bir amacın yoksa ideal hafif bir fondöten..ama ben memnun kalmadım sivilce lekelerini hiç kapatmamıştı çünkü...:kızgın:

Hadi ya çok ümitlenmiştim oysakisenağlama.Sivilcem yokta lekem var onun için düşünüyodum nesse

arkadaşlar ı.d. minerals belki izleri kapatmıyor çok fazla ama,çoğu fondatenden daha sağlıklı olduğu için sivilceleri belli hale getirmiyor,gözenekleri tıkamıyor..ben makyaj yapmayı severim,ama temizlemesi zaman zaman ölüm gelmiştir,3 sene ı.d.kullandım,çok defalar,yüzümü temizlemeden yatmışımdır.güvenle.ama diğer sıvı fondatenlerde temizlemeden yatıp kalktıktan sonra.yüzümün yaşlandığını ve sabaha sivilceyle uyandığımı biliyorum.hemde kullandığım ucuz fondatende değildi...(isim yazacağım arkadaşlar çünkü okadar para saydım o zamanlar:1no2:lancomekafamçokkarıştı)en azından ı.d. minerals de bu olmuyor..dediğim gibi gözenek tıkamıyor...benden tavsiye bide bu makyaj olayının devamını düşünün yıllar geçtikçe yüzünüzün cansız olacağı zamanları...:delphin:

benim problemimde siyah nokta olayıydı,bide arada bir azan sivilceler...28 yaşındayım sanki doğduğumdan beri bu sorunlar varmış gibi hissediyodum..o yüzden sürekli fondaten kullanma gereği duydum özellikle 18-24 yaş arası...hemen hemen piyasadaki bütün çeşitleri ucuzundan-pahallısına..öğrenciyken ucuzu,çalışmaya başladıktan sonra pahallı,markalılar...ama şimdi ise özel durum ve günlerde makyaj yapacağım zaman i.d. kullanıyorum.normal günlerde kullanmama gerek kalmadı artık..:lepi:(yüzümü güzelleştirme programı uyguluyorumda şu günler)sengözlerimebaksanab

kızlar lorealin mineral fondoteni harikaaaaa :lepi:eger id çok pahalı geliyosa onu deneyin kapatıcılıgıda süperalkisalkisalkis

Kullanmıyorum.Ama özel günlerde flormar'ın true color serisinden fondöten ve allığını kullanıyorum.Çok memnunum gerçekten çok doğal duruyor..

normal günlerde kullanmıyorum ama özel günlerde kullanıyorum. clinique naturel fondöten ve clinique naturel pudra kullanıyorum ve cildim pürüzsüz oluyor :)

yani bende eczanden VıCHY NORMATEıNT aldım.. gayet de güzel duruyor maske gibi değil ve çok doğal tabi herkesin cilt tipi farklıdır ama vichy yi öneririm gerçekten.. ayrıca COVERDERM de kullandım o da harika.. çok naturel bir duruşu var.. kısaca benim cildimde gayet iyi durdu:)

%100 bitkisel id to fondotenler var süper kapatıyor hemde cok kalıcı hiç bir şekilde iz falan yapmıyor. O kadar zararsızki onunla uyuyabiliyorsunuz bile cilde hiç bir etkisi yok. En son fiyatı 80 ytl idi.

estee lauder yerine pupa kullanın çok çok daha iyi hem kapatıcı etkisi yüksek hemde maske gibi durmuyor.

bende kryolan kullanıyorum yüzümde öle kapatacağım bişey yok ama hem yazın hemde kışın rahat kullanılıyor.akma falan yapmıyor.zaten televizyon makyajı için kullanılan bir markadır.ben zaten sadece cilt rengim düzgn olsun die kullanıyorum acaba bunun için fondöten gibi diilde daha hafif bi ürün varmıdırCADIARZU

'yvessaintlaurent' perfeck touch;kullanılması öyle kolay ki fırçası sayesinde badana yapar gibi hiç el cilde elle temas etmeden inanılmaz derecede iyi kapatıyor.
yaklaşık bir hafta önce aldım hem fondotenini hem kapatıcı sitiğini.çok memnunum bundan önce mac,dior ve chanel kullandım.ama yvessaintlaurent tek kelimeyle mütiş.sivilce tedavisi sonrasında cildimde ufak tefek izler ve çene bölgemde arasıra çıkan siilcelerin izleri var.cildim yağlıdan kuru cilde döndü tedavi sonrasında. fondoten sürdüğümde pul pul dökülme oldu ama yvessaintlaurent sayesinde artık evde profosyonel makyaj yapabiliyorum =) bişey daha var su bazlı olmadığı için öyle hergün kullanılmaması gerekli gerçi bütün fondotenler için aynışey geçierli.ama yvessaintlaurent pudrası var bitane nemli fırçayla uygulayınca fondotene dönüşüyor annem kullanıyor bende kendi cilt tonuma uygun olanını alıcam gerçekten çok hafif ve sivilcelenme yapmıyor.gündelik kullanıma öneririrm.kapatıcılık bakımından perfect touch daha iyi kesinlikle.

_deniz_ Altına imzamı atarım arkada$ımyerimseniben Aynen öyle YSL perfect touch hem doku olarak ince hem renkler çok uyumlu hem çok iyi kapatıyor hemde kullanım bakımından çok pratik ben 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum

ya bende güzel bir fondoten arıyorum.loreal kullanıyorum güzel ama gözeneklerimi daha belirgin yapıyor.gerçi bunun için önce baz kullanmak gerekiyormuş.estee yi önerdiler ama o da 70 ytl civarı .çok pahalı geldi bana .baz kullanan varmı .önerdiğiniz marka nedir

lancome kullanıyorum arkadaşlar çook memnunum.en altta krem fondoteni var iki katta pudrası pudranın biri simli diğeri mat çok memnunum...kaydirigubbakcemile2

Back