• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

Avon Fresh Face Oil-Free kullanan var mı?Almadan size bi danışayım dedim =yerimseniben

kızlar bende COVERDERM in 04 numarasını kullanıyorum( hafif esmer tenliyim).. mükemmel bir fondöten. hatta bazı arkadaşlarım fondöten sürdüğümü anlamdı ve cildin nasıl bööle düzeldi falan dedi:) tekin acar dan almıştım fiyatı biraz pahalı ama akşama kadar canlı ve kalıcı duruyo maske gibi donuk bi ifadesi yok kesinlikle tavsiye ediyorum...

coverderm eczanelerde satılan bir ürün değil mi??bende kullanıyorum perfect face benimki kapatıcılığı çok güzel ama terlemeyle ve dokunmayla hemen bozuluyor...sen nesini kullanıyorsun perfect face mi classic mi?

Problemli ve yağlı bir cildim olduğu için VICH kullanıyorum. Ama sanırım bir konuda hemfikiriz. Çok gerekmedikçe FONDOTEN KULLANMIYORUZ. En iyisi gerçekten. Hangi marka olursa olsun sonuçta cilt gözeneklerimizi dolduruyor ve dış etkenlerden dolayıda bir kaç saat içinde gözeneklerimiz iyice tıkanıyor. Hele hele çalışan bir bayansanız akşama kadar çıkaramıyorsunuz. Ben çok gerekirse vichy fondoten kullanıyorum, ama genelde günlük nemlendiricilerimi sürdükten sonra pudra ile idare ediyorum.

kızlar uzun zamandır max factor last performance 101 kullanıyordum. bittii. bende yeni bir arayışa girdim. cildim kuru, byle bebk cildi gibi dursun pembe beyaz dursun istiyorum. bana nedense bütün fondeten yada pudraların rengi koyu gibi geliyor. şöyle ışıl ışıl pürüsüsüz duracak ama aynı zamnadada yüzümde fondeten yokmuş gibi duracak, kalıp gibi durmucak, doğal görünümlü bir fondaten arıyorum.

ne tavsiye edersiniz???

s.a arkadaşlar bana fondoten hediye edildi ama nasılldır bilğim yokk REVLON COLORSTARY acaba bu fondoteni kullan varmı nasıldır cilde herhanqi bir zararı olurmu,şimdiden tşk.

loreal ınfallible fondaten aldım süper ötesi bişey ya kesinlikle tavsiye ediyorum okadar hos ki hiç blli olmuyor ve süper kapatıyor bence bu markayı deneyin süper ötesi yaaaaaaaaaa

kızlar aranıza yeni katıldım bütün sayfaları okuyamadım bana fikir verin lütfen ya bende fondoten almak istiyorum bi türlü karar veremedim cildim kuru yüzüm pürüsüz ama kızarıklık varsenağlama cildimde çok iyi kapatması gerekiyo bide doğal olsun cilde zarar vermeyen bişey olsun varmı öle bildiğiniz tabi çokda pahalı olmasın çok şey istedim galiba -tatlicadiarzu-

kıslar ben vichy flexılıft teınt kullanıyorm.cam şişede olmayan tüpte görümcemde vardı denemiştim mükemmel buldum.başta çok güzel kapatıyo gibi geldi.ama artık o tüptekilerden üretilmiyomuş.cam şişe var artık..aldığım yerdeki byn çok iddaaalı konuştu piyasadki bir numaralı fondöten ayrıca kırışıklıkları önlüyo ve nefes aldırıyo dedi.içim acıyarak 50 lira verdim.ama bence almayın değmez derim..:1no2:bi kere maske gibi duruyo yani sürüldğü belli ayrıca bu yeni şişe o eskisi gibi kapatmıyoo ..ayrıca biş iki saat sopnra ilk sürülüğü görüntüden eser kalmıyoo.öyle kırışıklığı falanda engelledimi bilemiyecem.ben bi fark göremedim yüzümde çıkan ufak sivilce ve pü
rüzlerden sonra.:kızgın:.kısacası gerekmedikçe iyi bir üründe olsa kullanıp cildinizi bozmayın..şutarafagitti

kızlar fondoten arıorum cildim yağlı:çok üzgünüm: dior skin forever kullanan varmı lütfen yardım edın:Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba kızlar cildim o kadar berbat ki yıllarca sigara tiryakiliği çiller ve koyu renk bir cildim var ayrıca yazın suratım o kadar fazla terler ki adeta sırılsıklam olur tüm fondotenlerin akıp gideceğini düşünüyorum yazın, suratımda acaba benim gibi suratı çok terleyen var mı varsa kullandığı fondoten nedirkolay kolay çıkmayan bir fondoten arıyorum lütfen yardımcı olun

Back