evet katılıyorum bende aldım merak edip gercekten cok guzelmiş.uzun zamandır cildi yağlandırmayan,kapatıcı fakat doğal görünümü olan fondoten arıyordum.sonunda buldum max factor miracle touch çok güzel arkadaşlar herkese tavsiye ederim..kaydirigubbakcemile2
peki cnm karşılaştırırsak hangisinden daha memnunsun? estee mi dior mu?
arkadaşlar merhaba,,ben beyaz tenliyim fondoten arıyorum şöyle pembe beyaz durabilen oil free arıyorum estee nin renkleri çok koyu sanırım beyaz tene uygun yok ..dior mu önerirsiniz teint colourun açık renkleri varmıdır bana ne öneebilirsiniz şuan clinique superbalanced kullanıyorum kapatıcılıgı orta daha iyi kapatabilen bişi arıyorum bitince hemen alayım bekliyorum yorumlarınızı teşekkürler şimdiden
canım bende beyaz tenliyim şuana kadar pekçok fondoten kullandım ama son aldıgım harika süper kapatıyo ve çok dogal duruyo üstelik bitkisel adı artıstrytıme defıance sıkılaştırıcı krem fondoten amway diye bi marka var ya ondan aldım ama çok süper fiyatı 70 küsürdü memnun kalacagından eminima.s.
ikisi de gayet kapatıcı ama estee tabi ki bir adım daha onde
saol tatlım amvay satan tanıdıgım yok ama benim :1no2:birde cilt tipin ne canım her cilt tipine uygun varmıdır CADIARZUdedigin iyiymiş fotonda tenin rengi güsel gözüküyor öyle duran bi fondoten istiyorum bende :CüvCüv:
kızlar bişey sorucam doğru başlıkmı bilmiyorum ama fondöten kullanıcısı çok olduğu için sormak daha doğru olur dedim.Ben carmina kullanıyorum çok güzel kapatıyor 14 tl fiyatı olsa gerek ancak şöyle bir sorunum var çok kötü kokuyorerkek arkadaşım lütfen bi daha sürme yaklaşamıyorum yüzüne dedi herkeste var mı bu sorun?
makeup alley de 3.6 almış..
gozenekleri cok belli ettiginden sikayet edilmis genelde
bende öyle bir sorun yaşanmadı CADIARZU aksine çevremdeki herkesden olumlu tepkiler aldım cildimin çok güzel göründüğünü söylediler. Eşim bile ilk sürdüğüm gün yeni aldığımı bilmediği halde bugün cildin çok canlı gözüküyor dedi. Ve benim cildiminde t bölgesinde gözeneklerim belirgindir hiç kusmadı suratım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?