Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

uzun zamandır cildi yağlandırmayan,kapatıcı fakat doğal görünümü olan fondoten arıyordum.sonunda buldum max factor miracle touch çok güzel arkadaşlar herkese tavsiye ederim..kaydirigubbakcemile2
evet katılıyorum bende aldım merak edip gercekten cok guzelmiş.

arkadaşlar merhaba,,ben beyaz tenliyim fondoten arıyorum şöyle pembe beyaz durabilen oil free arıyorum estee nin renkleri çok koyu sanırım beyaz tene uygun yok ..dior mu önerirsiniz teint colourun açık renkleri varmıdır bana ne öneebilirsiniz şuan clinique superbalanced kullanıyorum kapatıcılıgı orta daha iyi kapatabilen bişi arıyorum bitince hemen alayım bekliyorum yorumlarınızı teşekkürler şimdiden

canım bende beyaz tenliyim şuana kadar pekçok fondoten kullandım ama son aldıgım harika süper kapatıyo ve çok dogal duruyo üstelik bitkisel adı artıstrytıme defıance sıkılaştırıcı krem fondoten amway diye bi marka var ya ondan aldım ama çok süper fiyatı 70 küsürdü memnun kalacagından eminima.s.

saol tatlım amvay satan tanıdıgım yok ama benim :1no2:birde cilt tipin ne canım her cilt tipine uygun varmıdır CADIARZUdedigin iyiymiş fotonda tenin rengi güsel gözüküyor öyle duran bi fondoten istiyorum bende :CüvCüv:

sadece özel günlerde fondoten kullanırım,Amway artistry tam yağ kontrollü kaymak gibi yapıo sağolsun

benim cilt tipim karma gözeneklerim küçük zaten amway satan birini bulsan o sana yardımcı olur ben testırlarla deneyerek almıştımkaydirigubbakcemile5

canım bir makyaj ürünü kötü kokuyorsa ki hele bir fondöten onu hemen çöp kutusuyla buluşturmalısın..bu onun bozuk olduğunun göstergesi..
Önce son kullanma tarihini kontrol et. Eğer tarih açısından bir problem yoksa ürün arızalı olabilir. Ama sakın kullanmaya devam etme..Cildine zarar verirsin mazallah..

slm arkadaslar benım yaglı bı cildım var ve parlamasındanda şikayetcıyim. sizce bana uygun olan pudramıdır yoksa fondotenmıdir. bu konuda fikirlerınızı bklyrm.

kızlar kusura bakmayın cok fazla kullanmadıgım ıcın karıstırıyorum .sıvı olan fondoten degıl mı? ben avondan almıştım agız kısmı basmalı guzel yapıyor ben memnunum

Süper bir fondoten keşfettim. süprizzzzzYağlı veya karma ciltler için parlamayıda engelliyor. Sürüldükten bir süre sonra pudra görünümünü alıyor kaşmir gibi.
"Chanel Double Perfection Creme Poudre"

makeup alley de 3.6 almış..

gozenekleri cok belli ettiginden sikayet edilmis genelde

makeup alley de 3.6 almış..

gozenekleri cok belli ettiginden sikayet edilmis genelde

bende öyle bir sorun yaşanmadı CADIARZU aksine çevremdeki herkesden olumlu tepkiler aldım cildimin çok güzel göründüğünü söylediler. Eşim bile ilk sürdüğüm gün yeni aldığımı bilmediği halde bugün cildin çok canlı gözüküyor dedi. Ve benim cildiminde t bölgesinde gözeneklerim belirgindir hiç kusmadı suratım.

hyr simdi dısarı cıkıyorumda benim cildim cok ama cok yaglı eger gercekten dedigin gibi ise alacagımda :))))

:)) cildin çok yağlıysa ve kusuyorsa vichy al canım daha dermotolog bir ürün sivilce sorununda varsa çıkartmaz şimdi ben chanelden çok memnun kaldım ama sen alırsın diğer arkadalarınki gibi sorun olur mu bilemem bence chaneli en azından bi elinde dene kıvamına bak hatta testerı varsa yüzünede sür dene derim tatlım

evet cok yaglı.soyle diyeyim suruyorum bıldıgın pudrayı,5 dk icerisinde yeni fondoten surulmus bir cilt gibi oluyor :)
tesekkur ederim canım tavsiyen icin.

Avon İdeal Shade 'i kullanıyorum okadar güzelki suratınızda fondöten yokmuş bigi hissetidoysunuz kendinizi kadifemsi cilt tonuyla uyumlu sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…