Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

Kızlar "Chanel Double Perfection Creme Poudre"
dan ben hiç memnun kalmadım evet pudramsı bir hal alıyor ama kapatmıyor ve kalıcılığını koruyamıyor

Son düzenleme:
maybelline in affinitone fondötenini kullanıyorum çok da memnunum...ama cildimde herhangi bir sivilce veya bir sorun yok sorunlu ciltleride kapatırmı bilemiyorum....ben çok memnunum hem doğal hem çok ucuz tavsiye ederim....

ben cecile kullanıyorum kaymak gibi yapıyor fiyatıda uygun

goldenlady kullanıyorum fiyatıda cok uygun ama cecile de cok ii kullanmiştım

Maybelline affinitone kullanıyorum.Yüzümde sivilce izi yada sivilce vs. yok ama arada kullanıyorum, Çok memnunum hem çok ince bir yapısı var,nemlendiricili ve iyi kapatıyor,hemde çok uygun fiyatı. yerimseniben

estee lauder individualist --- doğallık ve kapatıcılık arayanlara.

canım avonun fondötenleri cilt tiplerine göre,önce cildine uygun olanı seç ve numuneyi çene çizginde dene kaybolulup uyum sağlarsa al.

valla cnm bende avon pata kremini kullanıorum ve çok memnunum çok gsl kapatıor.. çünkü ben fondoten kullanmaktan yana diilim cildi yağlandırıo ve gözenekleri tıkadıını düşünüorum

numunedekiyle de aynı cnm birde shell in bi ton koyusu ıvory oluor cnm
kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar selam...bende i.d.formulation kapatıcı pudra kullanıyorum...sivilcesi olan arkadaşlara öneririm..sıvı fondaten sivilceleri daha akne şekle getiriyor..benim deneyimim..

eft funda haklsın fondaten sivilceleri daha kötü yapıo ve cildi yağlandırıo

eft funda haklsın fondaten sivilceleri daha kötü yapıo ve cildi yağlandırıo

bende chanel pudra var
avon sıvı fondoten
maybelline köpük fondoten
o gün hangisini istersem onu kullanıyorum.

nihayet kendıme uygun fondişi buldum geçenlerde boynerden loreal tru much aldım ama şişe içinde ve sıvı olandan.süperdi.herkez çok beğendi cildimin bbek gibi oldunu soylediler gerçektende oyle duruyor porselen gibi ve kalıp gibi asla değil herkeze tavsye ederim.

ben fondöten avon calming effects, pudra da catherien harley kullanıyorum. fakat bu aralar mac in studio fix ürününü denemek istiyorum

ben loreal'in true match fondötenini kullanıyorum. çok hafif bir fondöten ve mükemmel kapatıyor. beige dore golden beige rengi cilt rengimle çok iyi örtüşüyor, çok doğal duruyor.

lorial derim baska bişey demem şu kırmız kapak sıkmalı
e son 50 tl ye almıstım ama harika ya
fondeten kullanmam genelde ama bazen lazım oldugu için bircok fondaten aldım ve ölece duruyolar malesef ama loreal e bayıldım vazgecemem tam istediğim işte bu :))
herkese tavsiye ederim güzeller

kızlar bende COVERDERM in 04 numarasını kullanıyorum( hafif esmer tenliyim).. mükemmel bir fondöten. hatta bazı arkadaşlarım fondöten sürdüğümü anlamdı ve cildin nasıl bööle düzeldi falan dedi:) tekin acar dan almıştım fiyatı biraz pahalı ama akşama kadar canlı ve kalıcı duruyo maske gibi donuk bi ifadesi yok kesinlikle tavsiye ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…