Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

kızlar merabaa, cildim hafif problemli olduğu için yıllardır o kadar çok fondoten denedim ki
aynı zmanda avon satıyorum onunkileri de denedim tabi:1rolleyes:ama yinede en iyisi hakkaten max factor colour adapt oldu kullnadıklarım içinde şu anda miracle kullanıyorum ondan da acayip memnunum cildim pamuk gibi oluyo tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3

dün bende max faktorun miracle touch fondotenini aldım.cildim biraz problemli umarım memnun kalırım:Saruboceq:

anladım cnm,bende chanelin iki ayrı fondoteni var ben pek memnun kalmadım da o yüzden sordum teşekkür ederim cvbın içina.s

merhabalar sanırım cildin kuru ve hassas bir yapıya sahip aldığın fondoten senin cildine uygun bir fondoten değil aradığın fiyat aralığı nedir bilmiyorum ama kapama özelliği arıyorsan pikenz markasının fondotenini tavsiye edebilirim ama mat görüntü istemiyorum biraz nemli gir görüntü olsun diyorsan deborah markasının fondotenlerini deneyebilirsin. yerimseniben

ben estee kullandım menun kaldım clarins ışık yansımalı fondötenini kullandım harikaydı şuan dior kullanıorm çok memnunum.

ben yeni bir fondoten edindim bugun.ilk urusumde gayet memnun kaldım..Shiseido Dual Balancing Fondoten

ben avonun toz pudrasından sipariş verdim kızlar sizce kötü mü etmişim

İki ürün arasında kaldım....
Max Factor lasting performance mı, miracle touch mı?
Önerilerinizi bekliyorum...

ikisinden birini tercih edeceksen max factor lasting performance bence. Eğer sorunlu bir cildin yoksa çokda kapatıcılık aramıyorsan miracle touch fresh güzel bir seçim olabilir

ben fondöten pudra vs kullanmam günlük hayatta sadece göz altı kapatıcısı sürerim
ama gece bi yere gidiceim zaman kullandığım fondöten Kanebo, iyi kapatıyor ve dokusu hafif.
günlük olarak fondöten kullanmaya başlarsam da mineral bazlı ürünleri tercih ederim i.d bare minerals gibi.

kızlar lancome un fondotenlerini kullanan var mı?kapatıcılıkları nasıl merak ediyorum bir de dayanıklı olması cok onemli sabah 8de evden cıkıp okula gidiyorum aksam 3e 4e kadar okulda oluyorum ve makyaj ilk yaptıgım andaki gibi olmuyor cogunlukla ucup gidiyor (

canım fondoten bilmiyorum da, kalıcı olması için altına baz kullanabilirsin, ya da üstüne fix+ tarzı bir ürün???

max factor, miracle touch aldım, çok güzel bir fondöten arkadaşlar tavsiye ederim...çok naturel durdu bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…