Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

merhaba arkadaşlar ,

kryolan diye bir marka var sahne makyajı olarak kullanılıyor şu unululerın kulllandığı kapatıcı ben kesınlıkle onerıyorum. ve bu urun zor bulunuyor bne gıttı gıdıyordan buldum umarım sızınde işinize yarar KRYOLAN'S PORSELEN MAKYAJ İÇİN STICK diye bulabılırısnız gıttı gıdıyordan

canım bir şey sorucam benim cildim hasas ,karma ve sivimce lekeleri var ten rengim çok beyaz değil ama açık buğday diyebilirim hangi marka vehangi numarayı tavsiye edersin şimdiden teşekkürler

canım bir şey sorucam benim cildim hasas ,karma ve sivimce lekeleri var ten rengim çok beyaz değil ama açık buğday diyebilirim hangi marka vehangi numarayı tavsiye edersin şimdiden teşekkürler

Canım normalde herhangi bir fondoten cildinde uzun süre kaldığında yağlanma, parlama veya akma yapıyormu? Böyle bir sorun var mı?

Ben max factor kullanıyorum ve memnunum. Bir arkadaşım lancom kullanıyor ve o kadar güzel duruyorki sürdüğünde cildi bebek cildi gibi duruyor.şutarafagitti

arkadaşlar cildim karma bir cilt.sivilce izleri ve yeni çıkan sivilcelerim var.fazla kullanmamaya çalışsamda,özel bir yerlere giderken mutlaka kullanıyorum ama he fondetende yüzümdeki sivilce izlerini ve yeni çıkan sivilceleri kapatmıyor?yoğun bişeyler lazım..ne tavsiye edersiniz.vichy olabilirmi?su bazlı oluşu,yoğunluğu iyi gibi geldi?ne dersiniz?maske gibide olmasın?fiyatlarta verebilirseniz?teşekkür ederim

ben vichy kullanıyorum ve gerçektende çok memnunum,2 sene önce almıştım 40 küsürdü sanırım,tam emin değilm,normalde hiç fondoten kullanmıyorum çünkü sadece özel günlerde,yüze maske görünümü vermiyor,bide çok az bile sürsen yetiyor,hemen kapatıyor.

max factor lastıng performance 106 numarası(natural beıge)
yıllardır bu ürünü kullanıyorum. çok az sürdüğümde bile gayet başarılı
pudrası da gayet güzel
tabii her zaman kullanmıyorum bu ürünleri özel günlerde

maybelline pudra kapatıcı dream matte fondoten gerçekten çok iyiler.

evet katılıyorum dream matte kullandım çokta memnun kaldım ama max factor lasting performance 102 pastelle nin performansına bitiyorummmhihoyyyt
bence inanılmaz doğal duruyor tek geçerimsengözlerimebaksanab

şuanda estee lauder double wear ve dior forever kullanıyorum,aranızda mac ın studio fix fluid likid fondotenini kullanan var mı kıslar???

bende max factor miracle touch liquıd fondöteni kullanıyorum çok memnunum.alırken satıcıda çok övmüştü.ama benim cildimde zaten pek bi problem yok.ama çok doğal duruyor ve pürüzsüz gösteriyor.tavsiye ederim.

benimde yüzümde sivilce izleri kaldı. bir dönem roaccutane kullanmıştım ama izleri kaldı. bayağı bi fondoten denedim ama şu ana kadar bana en iyi gelen bu. maske gibide kalmıyor ve yağlı değil. sanırım bu 4. şişem değiştirmeyi de düşünmüyorum.

herkese merhaba cildime uygun bir fondöten arıyorum sizce hangi marka iyidir,ciltte pürüzsüz ve düzgün duram kolay çıkmayan.....selamlar

fondöten diyince yazmak istedim.Fondötenim bitti ve hangi markayı alacağımı düşünüyorum.dün arkadaşımın clinik marka fondötenini denedim fena değiildi ama fark ettiğim şey burun çevremin yağlanmış gibi gçrünmesi.kararsız kaldım.

uzun zamandır cildi yağlandırmayan,kapatıcı fakat doğal görünümü olan fondoten arıyordum.sonunda buldum max factor miracle touch çok güzel arkadaşlar herkese tavsiye ederim..kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…