• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Fondöteni Kullanıyorsunuz?

bana yardım edermisiniz bayanlar ben avon pata krem fonoten alacağım ama renkleri numudekinin aynı çıkarmı bilemiyorum.bu konuda fikri olan varmı?shell i denedim onun bir ton koyusu hangisi oluyor bilen varmı tesekkürler .

Kızlar ben Estee'den double wear aldım ve alırken yüzümde denediler cilt rengime uygundu ama şimdi sürüyorum sanki koyu geliyor ve bu aldığım en açık tonu.. Ayrıca kapatıcı özelliğinin çok olduğunu duymuştum ama bana o kadar da güzel gelmedi acaba ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum??

Kızlar ben Estee'den double wear aldım ve alırken yüzümde denediler cilt rengime uygundu ama şimdi sürüyorum sanki koyu geliyor ve bu aldığım en açık tonu.. Ayrıca kapatıcı özelliğinin çok olduğunu duymuştum ama bana o kadar da güzel gelmedi acaba ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum??
bende almayı düşünüorum onu peki denerekn demi kapatmadı yüznde ben yeni lancesterin fondotenini aldım ve denerken çok kapattı fakat evdey kendim makyaj yaptığımdqa aynı sonucu alamaıorumÇok üzgünüm çoook

bende almayı düşünüorum onu peki denerekn demi kapatmadı yüznde ben yeni lancesterin fondotenini aldım ve denerken çok kapattı fakat evdey kendim makyaj yaptığımdqa aynı sonucu alamaıorumÇok üzgünüm çoook

Kız yüzümde denediğinde gerçekten çok güzel durmuştu fondoten ama bende eve geldiğimde aynı sonucu alamadım:1no2: şu aralar daha iyi duruyo gibi.. sanırım daha iyi sürüyorum

max factor facefinity compact foundation 03 natural olani kullaniyorum..

normalde kullanmıyorum fondöten. Geçenlerde lazım oldu maybelline affinitone aldım. Kapatıcılığı pek iyi değil ama gene de idare eder en azından doğal duruyor.

vichynin dermablendi kullanan varmı arkadaşlar ben alcamda kararsızım hep iyi kapatıyor diyolar ama bilmiyorum

maxfactor krem fondoten kullanıyorum... memnunum guzel kapatıyor ve maske gıbı de durmuyor..
hergun kullanmıyorum yalnız ara ara.. sureklı kullanım cılde de zarar verır bozar dıye dusunuyorum..
fondotenle kapatacagımıza yuzdekı sıvılcelerın vs cozumunu arayalım derım.. ınsanın kendı tenı gıbısı yok :)..

kesinlikle ne pudra ne fondöten kullanamıyorum cildim kusuyor ve sivilce
oluyor yüzümde bi ağılık hissediyorum iyiki düzgün bir cildim var bu ürünlere
ihtiyaç duymuyorum eğer cildiniz bu ürünlere ihtiyaç duymuyorsa bence günlük makyajda kullanmayın derim

giorgio armani luminous silk fondotenini deneyen var mı kızlar yabancı forumlarda herkes cok memnun,almayı düşünüyorum ben de:bbo:şu ara mac face and body kullanıyorum ilk aldıgım sıralarda hiç bgnmemiştim ama son zamanlarda sürdügümde bayagı begendim 120 ml olması da buyuk avantaj her gün sürseniz dahi 1bucuk sene gider bu fondoten:)))gerci ben sürekli aynı fondoteni kullanmıyorum ama laura mercier,christian dior,clarins,guerlain ve mac begendigim fondotenlerim arasında bu arada estee lauder double wear dan memnunum hem de cok memnunum fkt beyaz tenlilere alternatif renk yok ve enn acık rengi acayip koyu ancak bronzken kullanabiliyorum maalesef:çok üzgünüm:

kızlar günlük kullanılcak kadar güvenli ve hafif, sivilceli ve yağlı cildi kapatacak yağlandırmayacak, gözenekleri belli etmeyecek dayanıklı bir fond. arıyorum yüzüm çok pürüzlü bnm pudra kullanıyorum ama sanki pürüzleri daha çok belli ediyo fondoten kullanmak istiyorum sanırım doru seçim bu olur bnm cildim için ama günlük kullanacagımdan zararsız bişi olmalı dermokozmetik ürünler olabilir . vichy haricinde çok kalın çnkü onun yapısı sevmemiştim :1no2: , aklımda body shop un fon. var ama body shop dermokozmetik bir markamı ürünü zararsızmıdır bide istedigim bu özellikleri saglarmı bilemiyorum, birde shisedo var bu iki ürün hakkında yada başka tavsiyeleriniz hakkında yorumlarınızı bekliyorum a.s.

yağlı akneye meğilli ciltler için kesinlikle coverderm fondöten tavsiye ediyorum..sadece yetkili eczanelerde satılıyor...bidee onun transparan pudrası var üzerine onuda sürüncee gerçekten müthiş kapatıyor..cilt çok bozuk değilse perfect face kullanılmasını tavsiye ederim.banada dermatoloğum önermişti...

kızlar günlük kullanılcak kadar güvenli ve hafif, sivilceli ve yağlı cildi kapatacak yağlandırmayacak, gözenekleri belli etmeyecek dayanıklı bir fond. arıyorum yüzüm çok pürüzlü bnm pudra kullanıyorum ama sanki pürüzleri daha çok belli ediyo fondoten kullanmak istiyorum sanırım doru seçim bu olur bnm cildim için ama günlük kullanacagımdan zararsız bişi olmalı dermokozmetik ürünler olabilir . vichy haricinde çok kalın çnkü onun yapısı sevmemiştim :1no2: , aklımda body shop un fon. var ama body shop dermokozmetik bir markamı ürünü zararsızmıdır bide istedigim bu özellikleri saglarmı bilemiyorum, birde shisedo var bu iki ürün hakkında yada başka tavsiyeleriniz hakkında yorumlarınızı bekliyorum a.s.

shisedo süper canım tavsiye ediyorum.....
:smiley-cool:

çok tşkrler canlarım tavsiyeler için a.s. karar veremedim body shop uda shiseido yuda denedim shiseido 60 spf güneş koruyuculu olana baktım gayet güzel kapattı ama yapısı biraz kalın gibydi ayrıca spf 60 oldugu için onu havalar iyice ısınıp yaz geldiginde almaya karar verdim, body shop ise 15 spf ve daha incecikti sadece çenemde ve yanagımın bir kısmında denedim gayet incecik ve yüzümde yok gibiydi şimdilik onu aldım fiyatı çok uygundu 34.90 tüm yüzüme uyguladıgımda gün boyu problem yaşamassam almaya devam edecegim ürünlerden biri olacak :1rolleyes:

ben pastel'in High Performance fondötenini ve kapatıcı aydınlatıcı birarada magic touch'ını kullanıyorum. Fiyatına göre inanılmaz iyi performansları var ürünlerin. Bir sürü para harcamaya bazen gerçekten gerek olmuyor. Deneyin derim.

Zaten cogu makyaj malzemesinden temel olarak aynı maddeler kullanılıyor.Pazardan gidip almadıkca ben Turk markalı urunlerın zarar verecegını yada kalıtesız olacagını sanmıyorum..
Ama cesıtlılık cok az..benim gibi cildi cok yaglı olan biri icin o kadar az secenek varki..durum boyle olunca gıdıyor paracıklar unlu markalara..adamlar dusunuyor her ture gore urun yapıyor..

Back