Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende almayı düşünüorum onu peki denerekn demi kapatmadı yüznde ben yeni lancesterin fondotenini aldım ve denerken çok kapattı fakat evdey kendim makyaj yaptığımdqa aynı sonucu alamaıorumÇok üzgünüm çoookKızlar ben Estee'den double wear aldım ve alırken yüzümde denediler cilt rengime uygundu ama şimdi sürüyorum sanki koyu geliyor ve bu aldığım en açık tonu.. Ayrıca kapatıcı özelliğinin çok olduğunu duymuştum ama bana o kadar da güzel gelmedi acaba ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum??
bende almayı düşünüorum onu peki denerekn demi kapatmadı yüznde ben yeni lancesterin fondotenini aldım ve denerken çok kapattı fakat evdey kendim makyaj yaptığımdqa aynı sonucu alamaıorumÇok üzgünüm çoook
kızlar günlük kullanılcak kadar güvenli ve hafif, sivilceli ve yağlı cildi kapatacak yağlandırmayacak, gözenekleri belli etmeyecek dayanıklı bir fond. arıyorum yüzüm çok pürüzlü bnm pudra kullanıyorum ama sanki pürüzleri daha çok belli ediyo fondoten kullanmak istiyorum sanırım doru seçim bu olur bnm cildim için ama günlük kullanacagımdan zararsız bişi olmalı dermokozmetik ürünler olabilir . vichy haricinde çok kalın çnkü onun yapısı sevmemiştim :1no2: , aklımda body shop un fon. var ama body shop dermokozmetik bir markamı ürünü zararsızmıdır bide istedigim bu özellikleri saglarmı bilemiyorum, birde shisedo var bu iki ürün hakkında yada başka tavsiyeleriniz hakkında yorumlarınızı bekliyorum a.s.